Familia primarului PSD Belu Florian din com. Unirea a oferit o excursie gratuită elevilor premianți din localitate

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Familia primarului PSD Belu Florian din com. Unirea a oferit o excursie gratuită elevilor premianți din localitate

Plecand de la sloganul nostru” Dăruiește, mulțumește și Imbratiseaza” familia primarului PSD din com. Unirea s-a gandit sa organizeze o excursie -cadou elevilor premianți de la Școala Gimnazială Unirea , clasele 5-8, precum și copiilor de la Ansamblul de dansuri Unirea. Excursia-premiu a fost oferită de Belu Mirela și Belu Florian. Aceștia doresc să organizeze această excursie și la sfârșitul anului școlar viitor, pentru a promova competiția între elevi.


Alături de copii au fost în acest an : doamna Director, prof. Liliana Viorica Iliescu Alexandru și d-ra inv. Haricllia Slujitoru precum și doamna administrator Camin Unirea – Claudia Dobre care, cu multă amabilitate, au oferit tot sprijinul. Și conducerea Primăriei Unirea s-a implicat pentru o bună organizare prin  domnul Viceprimar Iordan Marian , Rica Iordan prin firma Yanis Tour . După o excursie interesantă, în locuri pline de istorie și de o frumusețe rară, elevii se întorc acasă, la Unirea, mai bogați spiritual și hotărâți să muncească cel puțin la fel de bine și în acest an școlar.