Familia Loredana și Virgil Oloianu merg înainte. La Târgul de toamnă produsele Selgros sunt cele mai căutate. VIDEO

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Familia Loredana și Virgil Oloianu merg înainte. La Târgul de toamnă produsele Selgros sunt cele mai căutate. VIDEO

Loredana și Virgil Oloianu au peste 30 de ani de vechime în alimentația publică. Succesul lor nu este întâmplător, munca le-a definit toată viața. Alături de ei, de familia Oloianu găsim bucătari cu experiența zecilor de ani de bucătărie sau  tineri pe care fam. Oloianu îi ajută la început de carieră cu o meserie, cu un loc de muncă – ceea ce rar mai afli de la firmele de prin Călărași. Familia deține un restaurant  unde mâncărurile se vând până la orele 11, comenzile sunt peste posibilitățile firmei. Îi recomandă calitatea produselor preparate, a mâncărurilor, prețurile mici, seriozitatea și mai ales bunul simț. Spun asta miile de clienți care le calcă zilnic pragul, călărășenii și nu numai. Virgil Oloianu este celebru cu restaurantul din Oborul săptămânal dar și de la Mănăstirea. El nu are nevoie de reclamă, dar merită cu prisosință, aprecierea noastră a presei sau cititorilor celor ce-i trec pragul…Trebuie să vorbim și de prețuri. Le găsim afișate pe LINK. 

Lângă produse preparate din carne care îți lasă gura apă descoperim mâncăruri la prețuri fără concurență… Ciorbă de vită și de pui 6 lei , tocăniță de ardei copt cu pulpe superioare de pui 7 lei , ardei umpluți cu carne de porc ( 2 bucăți) 7 lei , piept de pui la grătar cu cartofi la cuptor si sos tatichi 8 lei , snitel de porc cu cartofi prăjiți 7 lei , salata bulgărească 7 lei , grătar,ceafa de porc sau piept de pui la platou cu cartofi prăjiți și salata 12lei. Zilnic ceafa de porc sau piept de pui la platou 15lei,mici 9lei si crispy 12lei. OLOIANU într-un cuvânt…

În acest an Monik@Virgil Oloianu au reorganizat restaurantul din Târgul de Toamnă din Călărași. Am investit foarte mult, spune Virgil Oloianu, facem asta pentru ca ei, clienții noștri să se simtă bine. Am investit în condiții de igienă spune el, arătându-ne boilere pentru încălzit apa, frigidere, lăzi frigorifice. Mobilier nou, vitrine, condiții ambientale. Când depui pasiune în ceea ce faci, când muncești cu adevărat, ești răsplătit. Respectul nostru față de client contează, și am constatat că suntem respectați. Asta vrem să facem și noi față de clienți, să arătăm că și noi putem face la Călărași un comerț civilizat – spune Virgil Oloianu.  Rămâi uluit de curățenia de la tot pasul din restaurantul aflat la intrarea în Târgul de toamnă din Călărași. Se lucrează legal, cu case de marcat. Respectarea legalității, comerțul civilizat este verificat periodic de organele de control și respectarea legislației caracterizează activitatea firmei. Produsele Selgros sunt cheia succesului lui Virgil Oloianu. Atent ambalate, depozitate, cu certificate de garanție vizibile și acte de conformitate însoțite de fișe medicale, pe produsele preparate de Monik@Virgil Oloianu este efectiv bătaie mare. Cozile sunt veșnic mari la acest preparator de produse din carne, și lumea spune că merită să aștepți 15-30 de minute până li se prepară comanda. Iarna lumea se îmbulzește să stea la căldură în restaurantul său din Oborul săptămânal, iar acum vara se răcoresc sub ventilatoarele cu vapori de apă. Totul este plăcut când intri în Târgul de toamnă/ ochii, privirea este atrasă de restaurantul fam. Oloianu. Spațiile moderne, degajate, igienice, calitatea și prețurile accesibile îl recomandă – spune și șeful serv. Piețe și Oboare, ing. Manea Vasile. Îl dă exemplu de urmat altor întreprinzători care vin în Bâlci, invidia este mare, la fel și concurența, oamenii aleg…produsele Selgros de la Monik@Virgil Oloianu. Promitem să prezentăm opiniile clienților de aici către terminarea Târgului de toamnă.

Până atunci vă invităm să intrați la Monik@Virgil Oloianu. Gustul produselor Selgros vă vor convinge că sunt cele mai bune…Merită să le încercați !