Explorează aceste sfaturi înainte de a paria pe sporturi în 2023

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Explorează aceste sfaturi înainte de a paria pe sporturi în 2023

Explorează aceste sfaturi înainte de a paria pe sporturi în 2023

Dacă ai un apetiti pentru risc și te pasioneză sporturile, atunci cel mai probabil ai fost tentat măcar o dată să plasezi pariuri pe meciurile pe care le urmărești. Unii oameni fac acest lucru din pură plăcere, alții ca să demonstreze ceva iar pentru unii pasionați, pariurile pot fi chiar modalitatea lor de a-și câștiga banii. Dar la fel ca la orice tip de joc din ofertele cazinourilor și caselor de pariuri, greșeli se fac, și se fac des. De multe ori aceste greșeli se repetă așa de des încât devin comune majorității iar dacă vrei să te diferențiezi de majoritate, este bine să te gândești puțin înainte de a pune banii tăi în joc.

 

Este ușor pentru persoanele care sunt noi în lumea pariurilor sportive să facă greșeli de începător. Cu toate acestea, dacă pariați de ceva timp, iată câteva sfaturi pentru a vă crește șansele de a câștiga mai consistent pe termen lung.

Acordă o atenție deosebită pariurilor single

Dacă îți dorești un profit pe termen lung este bine să te gândești de două ori înainte de a plasa bilete de pariuri care au câte 10 meciuri pe același bilet. Desigur, există printre noi persoane care se distrează din când în când și plasează un bilet cu multe selecții pe o sumă mică, sperând să câștige mult, dar hai să fim serioși. Șansele sunt extrem de mici pentru ca acest lucru să se întâmple. Iar dacă nu ești sigur ce anume să plasezi pe un bilet single poți să te inspiri din ponturi pariuri fotbal.

 

Pentru a fi pe plus la finalul unei perioade lungi de timp în care ai făcut pariuri, trebuie să faci pariuri informate și de preferat de tip single. De ce? Simplu – pariurile multiple sunt mai mult gambling decât știință, iar pentru profituri sustenabile nu vrei acest lucru. Gândește-te la 10 bilete cu câte 15-20 de meciuri pe ele. Chiar dacă reușești să câștigi majoritatea selecțiilor din fiecare bilet nu vei obține niciun profit decât dacă atingi tot ce ai pariat, deci o predicție de 100% acuratețe. În schimb, dacă ai 10 bilete single dintre care doar 5 sunt câștigătoare, atunci ești într-o poziție mult mai buna la finalul zilei.

Pariați pe underdogs

Este mai greu să ai un profit mare dacă pariezi pe favoritul meciului decât dacă pariezi pe echipa cu șansele mai mici. Toată lumea știe asta. Dar dacă crezi că este greu să acorzi încrederea ta echipei cu șansele mici atunci fă-o doar informat. Există mai mulți factori care explică acest lucru. Ține cont de alegerile pe care antrenorii le fac cu privire la jucătorii care o să joace, performanțele acestora din sezon, și orice alte informații poți strange despre echipele care joacă în meciul respectiv. De aceea se zice că pariurile sportive nu sunt atât de simple de făcut la un nivel profitabil – pentru că este cu adevărat necesar să fii pasionat, să cunoști cât mai multe detalii și să fii la curent cu ce se întâmplă în lumea sportului pe care pariezi.

 

Dar atunci când majoritatea banilor publicului se duc către favorit, pariorii isteți au tendința de a merge împotriva publicului, atunci când calculele și predicțiile personale le indică că underdog-ul poate câștiga meciul.

 

Concentrați-vă pe echipele sau sporturile pe care le cunoașteți cel mai bine

Nu faceți niciodată un pariu doar pentru a face un pariu. Sigur, există întotdeauna tentația de a intra juca la casele de pariuri doar de distracție. Totuși, dacă nu știți nimic despre niciuna dintre echipe, evitați să plasați mulți bani pe acel pariu. Acest lucru merge mână în mână cu analiza pariului pe underdog de mai sus. De cele mai multe ori jucătorii doar vor plasa un pariu pe echipa cu șansele mai mari de câștig, considerând pariul ca fiind ”sigur”. Luați-vă timp pentru a analiza echipele, moment în care dacă cunoașteți bine acele echipe vă va fi mult mai ușor. Poate că o echipă joacă mai bine în deplasare decât acasă, sau underdog-ul tinde să aibă șanse mari în ochii noștri. Este important să ne familiarizăm cu anumite echipe și cu modul în care se descurcă în sezonul respectiv.

 

 

Căutați cea mai bună ofertă între casele de pariuri

Adesea, liniile de cote fluctuează între diferite case de pariuri sportive. Și cu siguranță nu toate casele de pariuri oferă ofertă la fel de atractive. Uită-te prin ofertele caselor de pariuri licențiate de ONJN și verifică ce-ți sună cel mai bine. În acest caz, veți obține mai multă valoare pariind cu casa de pariuri sportive care oferă cotele cele mai bune. Este posibil să aveți o casă de pariuri preferată, dar nu vă limitați niciodată la a fi un client exclusiv al uneia. Cercetați pentru a găsi cea mai bună valoare. La urma urmei, câștigul tău va fi mai mare dacă prinzi cota cea mai bună.

 

Pune un pariu mediu și nu-l mări

Dacă pariul tău mediu pe un singur meci este de 50 de lei, atunci rămâi la această valoare pentru pariurile viitoare după ce ai câștigat. Dacă obțineți un profit în schimb, puneți această sumă deoparte și continuați să pariați doar 50 de lei sau chiar mai puțin în funcție de ocazie. Indivizii vor încerca adesea să își dubleze câștigurile după ce au nimerit un pariu, dar se vor trezi că pierd și ce au câștigat anterior. Este vital să rămâneți consecvenți. Chiar și cei mai de succes pariori sportivi profesioniști câștigă doar 53-55% din pariurile lor. Dacă doriți să vă creșteți profitul, puneți-vă întotdeauna deoparte câștigurile și țineți-vă de suma medie pe care o pariați de obicei.

Fii prudent cu privire la dependența de pariuri

S-ar putea să atingeți o limită dacă vă jucați mai multe ore pe zi. Acest lucru implică faptul că veți deveni mai puțin concentrat și mai predispus la erori. În plus, dacă pariați prea mult, puteți deveni chiar dependent de pariurile sportive. Mulți pariori au frecvent această problemă, ceea ce duce des la pierderi financiare semnificative.

 

În circumstanțe rare, aceasta poate duce chiar la izolare socială de familie și prieteni sau la probleme de sănătate mintală. O persoană care este dependentă de pariuri va încălca fără îndoială regulile în căutarea unor câștiguri rapide, abandonând o strategie și un plan bun. Atunci când își pierd toți banii, vor face toate eforturile pentru a-și recâștiga banii pierduți, iar acest lucru nu este un semn bun.