Evenimente, abuzuri și hibele Administrației publice din mun. Călărași. La radio Stil FM Călărași. LIVE

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Evenimente, abuzuri și hibele Administrației publice din mun. Călărași. La radio Stil FM Călărași. LIVE

Emisiunea ”Aici și Acum” a continuat astăzi miercuri 7 noiembrie pe 105.5 Mhz. Florin Driga și subsemnatul Marian Pîrloagă am vorbit despre spectacolele date de Administrația publică care continuă la Călărași fiind subiecte ale discuțiilor. Drumurile județene care se reabilitează, zeci de kilometri din județ se repară. În municipiu alta este situația…. Un merit al lui Vasile Iliuță și Marian Dinulescu este asfaltarea multor drumuri din județ și în acest an. Localitățile trebuie să își asfalteze drumurile. Dar municipiul Călărași suferă de neputință. Producțiile record din România, detaliate de liderul PSD Călărași Ciprian Pandea au fost descrise. Grâu și porumb locul I în Europa. Investițiile în echipamente, și tehnică agricolă vizavi de sectorul zootehnic care este undeva pe la sfârșitul clasamentului. Producție de gaze/ carburant locul 5 în Europa și suntem printre țările cu cele mai mari prețuri la carburant.


Despre investițiile din mun. Călărași se arată că nu prea pot a fi realizabile. Dorință este dar nu este putință. La Teatrul prin care se remarcă Ședința de Consiliu local din Călărași este o piață, o dramă…Și în acest an s-au prezentat planșe. Conilierii au ridicat mâna, asta știu să facă. Le-au plăcut planșele. Cinema Victoria nu se poate realiza terenul ar aparține Româniafilm iar Piața Centrală nu are finanțare. Ea a fost demolată degeaba…Oamenii vor finalizarea proiectelor s-au săturat de promisiuni și planșe anuale. Consilierii votează indicatorii tehnici și economici. O firmă a beneficiat de vreo 3 mild lei vechi pt. demolare. Este firma care face de toate…Afacerile Primăriei în folosul cetățeanului sunt prospere…Se vorbește despre planșele care se prezintă anual și care uluiesc. Pe alții îi adorm bine…Adevărul este spus cu gura mare la Stil FM.

Asistații sociali trăiesc bine, iar de votul lor se beneficiază. Elevii și tinerii emigrează chiar dacă CJ a votat acordarea de premii, burse, stimulente elevilor performanți. Despre consumul de droguri și adunările organizate de CJ și Primăria Călărași. De unde au bani tinerii ca să își cumpere aceste substanțe? Creșterea infracționalității și sprijinul pe care părinții îl caută la CJ. Poliția este preocupată, există și deficit de personal, și pensionările în număr mare al specialiștilor. Gălbinași, Lehliu sat sunt exemple de comune unde polițiștii muncesc. Ca peste tot…chiar dacă salariile sunt nu tocmai mari iar volumul de muncă mare nu dă dreptul la prea multă fericire a polițiștilor cu familia.

Jandarmii ăia răi…au fost folosiți la inundații, deszăpeziri, restabilirea ordinii publice tulburate, misiuni sportive dar și la evacuarea bunurilor și resturilor casei fam. Zainea care a explodat…Consilierii au luat la bășcălie plânsetul dnei Zainea care cerea disperată ajutor. Nici ajutorul pentru blocul sărit în aer nu s-a alocat…Nu s-a votat un proiect de ajutorare în astfel de situații, care devin prilej pentru televiziuni și promisiunile unor politicieni. Dragostea este lucru mare. Butelia politică va putea exploda în această iarnă… Apele nu s-au liniștit în PNL. ALDE are o strategie…Toți simțim politica de Dunăre pe pielea noastră. Chiar și la Festivalul racilor care se anunță pe surse, ascunzând taina numelui organizatorului. O acțiune privată cu parteneriat Primăria…cu prețuri frumoase și consum de raci, melci, caracatițe și fructe de mare. Grețurile pot să afecteze pe unii în urma consumului din fața Primăriei Călărași. Nevoile sunt ale politicienilor…Investițiile uluiesc. Piață, cinema, alt teren de fotbal…pentru care s-au votat indicatorii tehnici. Lacrimi mari în jurul consumului de curent uluitor din parc Dumbrava. Urma scapă turma?

Altă organigramă și stat de funcții la Căminul Antim Ivireanul, la Cimitir în operativ și nu la birou…Ministerul justiției urmează a fi dat în judecată…Prețul apei, eliminarea pierderilor din facturi interpelare formulată de Chiriță Alexandru consilier local PSD și răspunsurile date de Cezar Neagu…Totul la STIL FM Călărași…