Europarlamentarul PSD Carmen Avram îl acuză pe președintele României. Iată de ce…

12 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Europarlamentarul PSD Carmen Avram îl acuză pe președintele României. Iată de ce…

Carmen Avram, se implică în politica agricolă europeană pentru agricultorii români

Carmen Avram: Am ales Comisia Agri, unde am şanse de 99% să fiu membru plin. Vor fi redeschise nişte dosare care vor fi renegociate, foarte importante pentru noi, legate mai ales de subvenţie, plafonare. Franţa vrea să ne lase fără subvenţii la ferme mai mari de 500 de hectare. Şi aici va fi o bătălie grea. Din păcate, aflu că domnul Ciolos îşi doreşte foarte mult această comisie şi chiar vrea să o prezideze. Având în vedere trecutul lui de comisar, când a negociat foarte prost cu România, cred că voi avea de dus o bătălie foarte grea. Va fi prima dată când voi fi în această situaţie de a negocia pentru ţara mea şi voi păstra în minte România şi chipul fermierilor pe care i-am întâlnit în campania electorală. Îmi doresc să mișcăm lucrurile pentru România.

 

Carmen Avram, despre dublul standard și dubla măsură

Carmen Avram: Aceste măsuri duble vor rămâne în continuare, atâta vreme cât președintele României nu se implică direct. Bulgarii, de exemplu, au negociat foarte dur susținerea lor față de președinții Parlamentului European și a celorlalte instuții. Există state cre negociază ferm și care reușesc să obțină un tratament, nu egal, dar mai egal decât tratamentul care ne este aplicat nouă. Noi am suferim din cauza acestui dublu standard și la nivel de alimente, dar și la nivel de limbaj. Au fost niște interese îngrozitoare ale unor indivizi, nici măcar naționale, ci mai degrabă personale.

Pe holuri se vorbește despre marionete puse în poziții importante, pentru a duce politica unui alt stat. În țară trebuie demascati, trebuie să duci mai departe politica țării ăleia, nu a celei care te mângâie pe cap“, a completat europarlamentarul PSD, Carmen Avram.

Petre Daea: Dublul standard este o realitate, nu o fictiune…

Petre Daea,  a propus un amendament pentru completarea Directivei europene 29/2005, prin care se interzice comerciantului sa practice calitate dubla a produselor, fiind stabilite si amenzi de cel putin 4% din cifra de afaceri sau cel putin doua milioane euro.

Petre Daea: Stim foarte bine ca dublul standard este o realitate si nu este o fictiune. Este o realitate pentru ca a putut a fi constatat in mai multe tari ale Uniunii Europene, in mod deosebit in tarile din partea de est. (…) Am propus un amendament pentru completarea directivei 29 din 2005 (…) care pune in spatiul juridic acea prevedere prin care se interzice cu desavarsire de catre orice comerciant, indiferent unde se afla el, sa practice calitate dubla a produsului.