Emil Dumitru și Ciprian Pandea / PNL au ridicat Certificatele constatatoare calității de parlamentari călărășeni…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Emil Dumitru și Ciprian Pandea / PNL au ridicat Certificatele constatatoare calității de parlamentari călărășeni…
Emil Dumitru – președinte interimar PNL Călărași și Ciprian Pandea au ridicat astăzi de la Instituția Prefectului Certificatele constatatoare calității de parlamentari de Călărași. A fost un moment de bucurie dar mai ales de mare responsabilitate pentru activitățile ce vor urma, pentru dezvoltarea localităților și prosperitatea românilor a declarat Emil Dumitru.
Alegerile parlamentare au trecut și nu ar mai trebui să ne aflăm în vreo competiție sportivă ci într-una pentru binele românilor. Acolo trebuie să ne orientăm toată priceperea și dăruirea, către oamenii de lângă noi. Trăim prin vremuri grele și noi, toți parlamentarii avem datoria  să ne onorăm angajamentele electorale, toate promisiunile făcute cetățenilor. Astăzi am preluat mandatul de deputat și tot de astăzi pot să spun că “Dezvoltăm Călărașiul” nu mai este doar un slogan. Este un obiectiv ce va sta în centrul activitatății mele din Parlamentul României
Pentru Călărași!
Pentru călărășeni!
Mulțumesc echipei PNL pentru implicare și călărășenilor pentru încredere!
Cu drag,
Emil Dumitru
Ciprian Pandea: Sunt recunoscător și pregătit de muncă, am preluat astăzi mandatul de senator al călărășenilor din partea dumneavoastră.
O să vă mulțumesc, în fiecare zi, prin fapte pentru Călărași!
Am spus, încă de la debutul campaniei electorale, că îmi doresc, prin acțiunile mele, să reușesc să îmbunătățesc imaginea Parlamentului României în rândul călărășenilor. Și voi face tot ce pot în această privință. Voi fi un senator implicat, activ, dedicat călărășenilor, cu activitate intensă în județ, în contact permanent cu dumneavoastră.
Știu că traversăm o perioadă grea, și de aceea vă îndemn să vedem ce e mai bun în fiecare dintre noi, să nu pierdem speranța, să primim și să oferim saluturi cu zâmbetul pe buze, să ajutăm, la nevoie, pe cei apropiați.
Nu pot să închei acest mesaj, fără să mulțumesc și echipei mele din PNL Călărași! Colegi, a fost o muncă intensă, în care ne-am unit și mai mult, ne-am fost alături zi de zi. Ne așteaptă patru ani de muncă pentru dezvoltarea Călărașiului. Nu vom uita pentru ce am luptat împreună și vă asigur că veți avea în mine un sprijin ori de câte ori veți avea nevoie!
Cu prietenie,
Ciprian Pandea