Eduard Grama și gânduri pentru Călărași…VIDEO

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Eduard Grama și gânduri pentru Călărași…VIDEO
Eduard Grama administratorul public al Primăriei Călărași a răspuns întrebărilor presei despre neregulile moștenite de la fosta administrație liberală.
video
La Piața Mare în Călărași executantul a intrat în insolvență. Se va construi un pod peste Borcea. Grama a vorbit despre stadiul unor proiecte și altele ce vor urma dar și despre contestația privind modul de ocupare a funcției sale. A menționat că nu este dependent de ocuparea unei funcții publice ci este interesat de a lăsa lucruri bune în urma sa…
VIDEO
Grama Eduard a făcut un scurt bilanț al activității sale de 1 an. S-au finalizat 80% din proiectele găsite în primărie privind procedura de licitație.
El a vorbit de obligația tuturor la dezvoltarea municipiului, proiectele mari finalizate ca proceduri, ordinul de începere a lucrărilor urmând a se da curând.
L-a criticat pe Valentin Deculescu care ar influența procedura de licitație.
Continuă lucrările de reabilitate a 5 parcuri și realizare de locuri de joacă. S-a decis ca asfaltările să înceapă din acest an chiar dacă nu este sursă de finanțare.
Grama a cerut responsabilitate funcționarilor publici în depunerea de documentații prin ADR Sud Muntenia cu finanțare din 2024.
S-a definit prncipala prioritate de a se realiza un mediu adecvat locuirii orașului, dezvoltării acestuia…