Eduard Grama ne asigură că bugetul pentru finanțarea AFC Dunărea 2005 Călărași este suficient…

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Eduard Grama ne asigură că bugetul pentru finanțarea AFC Dunărea 2005 Călărași este suficient…

În cadrul unei conferinţe de presă recente, unde au fost prezentaţi noul antrenor, Cristian Pustai dar şi preşedintele executiv, Eugen Pîrvulescu, Eduard Grama, numit  de consilierii judeţeni ca membru în Consiliul Director al AFC Dunărea 2005 Călăraşi, a dat asigurări că echipa va beneficia în noul sezon al ligii a 2-a de un buget suficient astfel încât atingerea obiectivului să fie realizabilă.

Eduard Grama:  Bugetul e suficient pentru a asugura finanţarea tuturor cheltuielilor pentru ca echipa de fotbal şi personalul administrativ să-şi desfăşoare activitatea în condiţii normale.” a spus Edi Grama care a continuat „Este o nouă provocare, accederea în liga 1. Împreună cu noul staff vom face tot ce ne stă în putinţă ca echipa să revină în L1. Condiţiile asigurate de CJ Călăraşi împreună cu preşedintele Vasile Iliuţă, vor fi şi în continuare la un nivel ridicat şi cred că vom putea atinge obiectivul. Proiectul e unul pe termen lung şi include, pe lângă promovarea în L1, şi crearea unei baze optime pentru pregătirea copiilor şi a juniorilor.