E. Grama & Ecoaqua anunță alte sponsorizări…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru E. Grama & Ecoaqua anunță alte sponsorizări…

Belodedici va asigura prezența la Călărași pentru Călărași Cup – un campionat sponsorizat de Ecoaqua 26 – 28 aprilie…

Ecoaqua, autointitulată…partenerul familiei tale continuă în forță anul electoral. Investițiile ori sponsorizările nu fac parte din actul constitutiv al societății, dar ocupă un loc important în viziunea persoanei publice care are ca logo…Din Călărași către succes: misiunea unui om de a dezvolta viitorul comunității.

Dezvoltarea comunității noastre stă în oferirea de cadoruri tinerilor care practică diferite sporturi. Elevii care învață să înoate la Bazinul de înot ce poartă numele fostului primar liberal au primit cadouri. Motocicliștii și tinerii care au practicat concursuri pe plajă au primit cadouri, diplome, recompense. Nu se știe cât, nu este important. Probabil vom afla de la DNA ce valori sunt, pentru că compania cu acționari exclusiv de stat nu poate comunica aceste cifre. 

 

Pe 27 – 28 aprilie continuă așa numitul campionat Călărași Cup. Vine Belodedici la Călărași să vadă minunea de fotbal retrogradat în care a ajuns echipa fanion? Nu. El vine să asiste la un meci, să facă poze și…imagine. Vor evolua echipe care au cunoscut înfrângere după înfrângere.

 

Una este Dunărea Călărași care a primit recent 4 400 000 ron sponsorizare de la Consiliul Județean. Altă echipă de care puțini au auzit este Portul Călărași. Care port? Cel turistic? De unde marinari? De la Ecoaqua. Nu! De la Ecoaqua vine doar sponsorizarea printr-un parteneriat strategic cu AFC Dunărea Călărași ori alte cluburi.