Echipele Dorel continuă Marea Asfaltare electorală din mun. Călărași

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Echipele Dorel continuă Marea Asfaltare electorală din mun. Călărași

Ghiorlănite și surpate de traficul greu din Călărași, ca urmare a direcționării și bunului plac al accesului traficului greu pe străzile din municipiul nostru minunat, echipele Dorel abandonează lucrările începute acum multe luni. Pe strada Progresul canalizările au rămas neasfaltate și în multe locuri gropile de lângă acestea nu sunt semnalizate. Se lucrează tango, pentru că orice lucrare serioasă începe cu un repaus. Molozul nu este lăsat pe șosea ci aruncat pe zona verde de lângă Uzina de apă de pe strada Progresul. Ce contează?

Intersecțiile cu străzile principale sunt un pericol de a fi trecute atât de pietoni cât și de autovehicule, lucrările abandonate fiind încercuite cu bandă care împiedică asigurarea corectă și trecerea în condiții de siguranță a intersecțiilor.

Pe strada căreia i se spune și bulevard al Eroilor echipele de specialiști de la Serviciul Spații verzi și mai mult pavaje, decopertează șoseaua surpată sub roțile ce transportă peste 40 tone, pentru a o petici. Peticirea este la modă și ascunde pe multe străzi chestii@socoteli legate de neaducerea la starea inițială a străzilor după lucrarea CL8. S-a dat cu vopsea pe străzi și se așteaptă iarna grea din cauza căreia se va invoca starea dezastruoasă a străzilor. Primăria Călărași, cât ne mai fentezi?