VIDEO. Echipa Vasile Iliuță susține performanța sportivă a CSM Călărași, club care a obținut noi medalii olimpice și europene.

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO. Echipa Vasile Iliuță susține performanța sportivă a CSM Călărași, club care a obținut noi medalii olimpice și europene.

leri la Sedinta de Consiliu Județean, presedintele Vasile Iliuță a salutat prezența în sala a antrenorilor echipei de box și de canotaj aparținând CSM Calarasi, care au adus recente medalii olimpice și europene. Directorul CSM Dumitru Chirilă, a arătat ce presupune performanța sportivă, greutatea cu care se ocupă locuri mondiale sau europene la competiții sportive unde echipe bine antrenate și mai ales finanțate participă. S-a făcut o comparație ale rezultatelor sportive, între medaliile olimpice si clasmentele la handbal sau fotbal. Salariații CSM nu si-au primit ultimul salariu. Aceasta nu i-a împiedicat să antreneze pe tinerii sportivi călărășeni pentru a obține performanțe sportive și recorduri care de 20 de ani nu au mai fost depășite.

Vasile Iliuță dar și consilierii din toate partidele au fost impresionați de expunerea directoruli CSM dar mai ales a antrenorului de la sectia de canotaj. Au promis că vor aloca pe langă premieri ale sportivilor si sume de bani mult mai mari pentru…anul viitor.