Echipa PSD condusă de Iulian Iacomi, Roxana Pațurcă și Sorin Vrăjitoru s-au întâlnit cu cetățenii în Piața Big. VIDEO

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Echipa PSD condusă de Iulian Iacomi, Roxana Pațurcă și Sorin Vrăjitoru s-au întâlnit cu cetățenii în Piața Big. VIDEO

Echipa social democraților călărășeni condusă de Iulian Iacomi, s-a întâlnit astăzi 6 septembrie  în Piața Big cu zeci de cetățeni. Dornici să discute cu parlamentarii locali, călărășenii i-au înconjurat imediat. A fost un prilej de bucurie în special pentru oamenii săraci, nevoiași, amărâți să se reîntâlnească cu cei care sunt convinși că-i reprezintă. Un prilej de a semna listele de susținere a candidaturii doamnei Viorica Dăncilă la președenția României.

Mulți călărășeni au simțit astăzi că PSD este un partid aproape de ei, și că Viorica Dăncilă este candidatul pe care trebuie să îl voteze, românul alături de mame, de copii, de tineri și seniori, de medici, profesori și antreprenori. Senatorul PSD Roxana Pațurcă le-a vorbit invitaților în cortul de campanie electorală din Piața Big despre experiența sa alături de Viorica Dăncilă, o prietenă a municipiului Călărași. Ea a descris cum pe primul loc în politica PSD stau problemele și nevoile oamenilor.

 

Lucrurile bune se pot face doar ascultând vocea oamenilor și Viorica Dăncilă face asta mereu, împreună cu noi, cu echipa ei de aici din Călărași – a arătat presei Iulian Iacomi. Numai așa, prin dialog putem face mai mult, putem repara greșelile și continua reformele începute, putem duce mai departe schimbarea în bine, un lucru dovedit de Programul de guvernare al PSD. Fiecare cetățean vede un progres față de trecut, a arătat Iacomi trecătorilor atrași de discuții.

Fie că vorbim de creșterea pensiilor, a salariului minim, de proiectele noastre de dezvoltare a agriculturii, a irigațiilor pentru creșterea producțiilor agricole, de proiecte ca prima casă pentru tineri, programul Start -Up, de modernizarea infrastructurii de la sate prin asfaltări care nu s-au mai realizat în istoria Romîniei, de reorganizarea economiei pe baze sănătoase, toate acestea sunt preocupările noastre. Sunt lucruri care se văd cu ochiul liber și fiecare român le vede, a spus liderul PSD Călărași. Pentru că pe noi ne preocupă oamenii de lângă noi…

Deputatul PSD Sorin Vrăjitoru a convins pe cetățeni, dacă mai era nevoie…că a venit momentul ca România să aibă un președinte aproape de oameni, care să cunoască problemele acestora – ca Viorica Dăncilă. Este un președinte aproape de oameni, care știe că nivelul de trai și calitatea vieții românilor sunt lucrurile care contează. Este modelul de președinte care știe să conducă prin dialog și îndemn la unitate, un prin ură și dezbinare – a arătat Sorin Vrăjitoru.

Nu în ultimul rând Marius Dulce, prezent și el la întîlnirea cu cetățenii a arătat că a venit momentul unui președinte care știe să ia măsuri ferme și rapide atunci cînd lucrurile nu merg bine. Roxana Pațurcă și-a continuat discuțiile cu cetățenii prin piața agroalimentară Big privind combaterea sărăciei, explicînd că această creștere economică nu are sens dacă ea nu aduce bunăstare pentru toți. Ea a descris preocupările viitoare ale guvernului condus de Viorica Dăncilă privind realizarea de locuri de muncă și mai bine plătite, de sprijin pentru categoriile defavorizate, despre o Românie în care nimeni nu trebuie lăsat în urmă.

Cele mai interesante discuții le-a purtat liderul PSD Iulian Iacomi, care a arătat că un președinte adevărat trebuie să fie demn și să apere interesul românilor oriunde ar merge.Este vorba de țara noastră, locul unde nimeni nu mai trebuie să se teamă pentru siguranța sa, locul unde respectul legii și garantarea siguranței sunt priorități ale candidatului Viorica Dăncilă.

Profitând deprezența social democraților în piață, liberalul Sandu Pietroiu s-a asociat acestora și a adus cetățenilor o porție de fasole cu ciolan. Acesta a declarat că este mândru să susțină pe candidații care sunt alături de români, îi respectă și  se gândesc la bunăstarea românilor.