Echipa lui Vasile Iliuță merge înainte. Au început lucrările la ansamblul de locuințe de pe bdul Nicolae Titulescu. VIDEO

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Echipa lui Vasile Iliuță merge înainte. Au început lucrările la ansamblul de locuințe de pe bdul Nicolae Titulescu. VIDEO

Pe amplasamentul fostei centrale termice de lângă liceul Agroindustrial Sandu Aldea și pe fundația învecinată, Consiliul Județean Călărași a început execuția unui proiect ambițios prin ANL. Se dorește realizarea printre multe altele a unui bloc cu 4 etaje cu 30 de apartamente pentru specialiști. Apartamentele vor fi cu 2,3 camere, și o singură garsonieră. S-a aprobat finanțarea lucrărilor de către Guvernul României și s-a predat amplasamentul, în prezent urmând a se efectua demolarea fundației părăsite, degradate, din care rromii au recuperat inclusiv fierul folosit ca armături.

 

Locația va ului prin tot ce se va realiza acolo pentru călărășeni. Prezentarea video realizată de tânărul arhitect Mișaca a avut mii de vizualizări fiind însoțită de comentarii de apreciere pozitivă a activității CJ venite din partea cititorilor. Și consilierii județeni au rămas plăcut impresionați de ceea ce se vrea a se realiza acolo și au votat favorabil și acest proiect de dezvoltare a capitalei de județ venit din partea lui Vasile Iliuță.

Iată că lucrurile bune merg înainte. CJ Călărași și Guvernul României contribuie la dezvoltare și la prosperitatea comunităților.

Privind lucrările putem informa că pe o suprafaţa a terenului = 1522,67 m.p. (respectiv 1522,15 m.p., aşa cum rezultă din măsurătorile cadastrale), se va realiza construcţia unui bloc prevăzut cu 30 de apartamente: Subsol Tehnic+P+4E, repartizate , câte 6/etaj, astfel:
– 1 gasonieră;
– 1 apartament de 3 camere;
– 4 apartamente de 2 camere;
Aria construită desfăşurată = 2805,32 m²;
Lucrări tehnico-edilitare:
– Alei carosabile: 360,38 m²;
– Alei pietonale: 125,24 m²;
– Împrejmuirea terenului: 107,39 m²;
– Amenajarea zonei verzi: 221,61 m²;
– Amenajare dale parcări înierbate: 353,58 m²;
– Platformă betonată gunoi: 15,75 m².

Valoarea totală a investiţiei, conform Devizului general, este 5.493.112,88 lei fără T.V.A.