Echipa BRAI CATA Călărași dorește un Paște binecuvântat tuturor românilor!

o săptămână ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Echipa BRAI CATA Călărași dorește un Paște binecuvântat tuturor românilor!

 Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, este o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru noi BRAI- CATA, partenerii pentru curățenie ai mun. Călărași Paștele este  pur şi simplu o zi minunată, pe care vrem să o împărtăşim cu voi. Paște fericit!

Programul de lucru al companiei BRAI CATA se va adapta în perioada Sărbătorilor Pascale pentru curățenia stradală. Se va acționa cu un efectiv de 70 muncitori cu excepția zilei de duminică 2 mai când curățenia căilor publice și a spațiilor verzi se va realiza cu 56 muncitori. Zilnic se vor ridica sacii destinați curățeniei stradale și se va acționa cu autospecialele cu perii mari, perii mici și autostropitori – ne comunică conducerea companiei cu solicitarea către cetățeni pentru a păstra curățenia stradală.