Dureri de cap la Primăria Călărași. Nu se mai pot face plăți…Iată faptele

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dureri de cap la Primăria Călărași. Nu se mai pot face plăți…Iată faptele

Starea jalnică de degradare a municipiului Călărași nu poate fi imputată societăților ca REBU și URBAN. Primăria Călărași cea care trebuie să plătească serviciile publice, prestările de servicii ale acestora nu mai are bani să le plătească. Aflăm că la REBU Călărași s-au strâns datorii de 6 miliarde lei într-un an. La URBAN cifra estela fel de mare iar Primăria face plăți cu țîrîita de 1,5 miliarde lei. Conducerea REBU transmite călărășenilor că își face treaba, dar și ei sunt oameni. Sunt salarii de plată, cheltuieli cu consumurile de carburanți. Directorul Răzvan Sauciuc arată că volumul de gunoi aproape s-a dublat în timpul Sărbătorilor de iarnă și că acționează și ei în limita posibilităților chiar dacă serviciile nu le sunt plătite.

Nici renumitul întreprinzător Ionescu Auraș nu și-a primit banii pentru serviciile de demolare pe care Primăria le-a contractat pentru demolarea Pieței Mari. Vreo 3 miliarde lei. Demolarea s-a sistat din lipsa plăților iar acolo orașul oferă o priveliște selenară.

Gândul de ajutor al Primăriei era la Consiliul județean. Numai că acesta plătește doar cofinanțarea pentru lucrări de infrastructură la proiecte ale primăriilor depuse prin PNLD de 3 mil. ron.

Primăria municipiului Călărași înregistrează până în prezent, conform surselor de presă datorii către furnizorii de servicii de 3 milioane de ron. Lumea vorbește de management defectuos  și indică cu degetul ca principal responsabil pe actualul primar Daniel Drăgulin. Oare cum va drege acesta busuiocul? Cine mai crede în proiectele sale aflate pe planșe?