După 29 de ani în serviciul militar Plutonierul adjutant Toader Săndel a ieșit la pensie

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru După 29 de ani în serviciul militar Plutonierul adjutant Toader Săndel a ieșit la pensie
După 29 de ani în serviciul militar Plutonierul adjutant Toader Săndel a ieșit la pensie în aplauzele colegilor
După aproape 30 de ani de activitate, „Săndel” se retrage pentru a se odihni
După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, dar și al protecției civile, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonierul adjutant Toader Săndel a ieșit la pensie, fiind felicitat de către comanda unității și de colegii săi din cadrul Reședinței Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași.
Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din curtea Inspectoratului, pompierii militari s-au despărțit de unul dintre colegii lor plutonier adjutant Toader Săndel – Subofițer secretariat principal, care, după o lungă activitate depusă în slujba armei, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.
Colonel Păduraru Adrian Iulian – Inspector Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași l-a felicitat pe pompierul militar Toader Săndel, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre şi desigur i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă
Și noi, colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi dorim celui mai tânăr pensionar al nostru să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă.
Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi
Plutonier adjutant şef Tătăranu Ştefan-Ovidiu