Dunărea este umilită pe stadionul din Buzău. Gloria Buzău – AFC Dunărea Călărași: 3 – 0

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dunărea este umilită pe stadionul din Buzău. Gloria Buzău – AFC Dunărea Călărași: 3 – 0

Mulți călărășeni se întreabă unde este reorganizarea echipei de fotbal locale AFC Dunărea 5005 Călărași. Dl colonel (rez) Stan Aurel ne-a asigurat că aceasta există și nu a fost  vorba niciodată de faliment. umai că înfrângerile repetate din acest sezon spun altceva. Echipa are datorii până și la acționarii majoritari CJ Călărași și Primăria Călărași. Cum vine asta domnule colonel? Parcăne asigurați de victorii ale echipei la sediul PSD…Sau?

În 2015 era o plăcere să te uiți la un meci când Dunărea Călărași – Gloria Buzău: 8 – 0. Iată golurile din 2015

 VIDEO 2015

Astăzi nimic nu mai poate justifica întreținerea unei echipe care este înfrântă meci după meci. Se vorbește despre reorganizarea echipei care nu se află în faliment ci într-un proces amplu de stabilire de strategii, experimente cu mijlocași și cu juniori depistați pe la școlile din municipiu. Nimic nu mai seamănă a fotbal, iar suporterii înjură copios pe toți cei ce au concurat la eșecul echipei.

Pe lista de datornici aflată la Tribunal, Dunărea mai are de plătit culmea pe acționarul majoritar CJ Călărași care acum este creditor. Și Primăria Călărași are de luat bani, hotelul -restaurant Albatros unde au mâncat și s-au cazat pe datorie. La fel și la hotel Dobsi SRL. Icom Oil le-a dat carburanți și nu li s-a plătit contravaloarea. ENEL, REBU și Ecoaqua sunt și ei creditori, lângă farmacii și publicații de presă care au de încasat contravaloarea prestației pe vreo 2 ani.