Dunărea Călărași și-a întregit formația…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dunărea Călărași și-a întregit formația…
Baudouin Tshitungi Dieudonne Kanda (Bodo) a revenit la echipa de pe malul Borcei! Mijlocașul care a activat ultima dată la Concordia Chiajna a semnat pentru un an și jumătate cu posibilitatea de prelungire a contractului.  Bodo Kanda: “Mă simt foarte bine la Călărași! Am mai jucat la Dunărea și am rămas legat de aceste locuri. M-am reîntors cu plăcere și vreau să ajut din nou echipa în obiectivul propus.”
Altă achiziție a lui Zanfir Cristian este Luca Tache…Are 17 ani și vine de la Dinamo București – Under 19. Luca Tache, mijlocaș ofensiv și a semnat cu gruparea de pe malul Borcei pentru un an cu posibilitatea de prelungire.
A treia achiziție cu care clubul călărășean se mândrește este Cristian Pușcaș. Acesta a activat la echipa noastră timp de 3 ani, promovând cu Dunărea (2018-2019) în Liga 1 unde a jucat în 12 meciuri. Născut pe 29 ianuarie 1994, mijlocașul Cristian Pușcaș revine la formația noastră. Pușcaș a mai evoulat în cariera sa pentru echipe precum ACS Kinder, FCSB U21, FC Gloria Buzău, Steaua București, Academica Argeș, Metalul Reșița, Fjardabyggd, Petrolul Ploiești, UTA Arad, Turris Turnu Măgurele.