Dunărea Călărași se pregătește într-o formație de 9 jucători…

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dunărea Călărași se pregătește într-o formație de 9 jucători…

Dunărea Călărași a dat start pregătirii și nu a făcut-o în efectiv complet, doar în nouă jucători. Sub conducerea antrenorului secund Mirel Condei, o parte a echipei călărășene și-a reluat atrenamentele. ”Așteptăm zilele următoare și celelalte teste pentru ca lotul să fie complet și totul să intre în normal. Trebuie să respectăm toate normele pentru a nu avea probleme legate de această pandemie. Ceilalți jucători vor reveni la pregătire în zilele următoare”, a spus Cristian Zanfir.

Printre cei nouă sportivi sunt și două noutăția spus Cristian Zanfir.  Portarul Ionuț Alexandru de 18 ani,  sau nigerianul Ovye Monday Shedrack de 27 de ani venit din…Finlanda. Ne-a surprins, de asemenea, absența la început a antrenorului principal Cristian Pustai. Dunărea Călărași a anunțat prelungirea contractelor cu Bogdan Șandru, Ionuț Țenea și George Tudoran și a portarului Ionuț Alexandru în condițiile în care l-a pierdut  pe Georgian Honciu,  ce a plecat la Argeș. Portarii Răzvan Began și Ionuț Alexandru și fundașii Ionuț Țenea, Bogdan Șandru, Ionuț Puțaru și Ovye Monday Shedrack, mijlocașii Adrian Zaluschi și George Tudoran și atacantul Bogdan Rusu ”au trecut cu brio” testul COVID-19, susține Dunărea Călărași, și au efectuat astăzi, 6 iulie, prima ședință de pregătire la stadionul ”Ion Comșa”, după o pauză de aproape patru luni de zile de la momentul suspendării sezonului din cauza pandemiei.

Revenit la antrenamente Pustai a declarat: “Antrenamentele echipei noastre sunt în plină desfășurare. Avem un program strict pe care trebuie să-l respectăm. Momentan facem doar o recuperare în antrenamente de grupe câte 10 jucători”, a declarat Cristian Pustai, antrenorul  Dunării.