Dunărea Călărași nu mai intră în Liga I și primește 4 goluri de la FC Voluntari

5 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dunărea Călărași nu mai intră în Liga I și primește 4 goluri de la FC Voluntari
REZULTAT FINAL ❗
FC VOLUNTARI 🆚️ DUNĂREA CĂLĂRAȘI 4️⃣0️⃣
( L.Droppa 7, Jéfte 18′, I.Armaș 79′ , C.Achim 89′)
Antrenorul Cristi Pustai nu prelungește contractul care expiră pe 30 iunie 2021…

Ieri 3 iunie 2021, a avut meciul de baraj dintre FC Voluntari și Dunărea Călărași, condiție obligatorie de promovare/menținere în Liga 1. FC Voluntari a umilit echipa Dunărea  cu 4:0, după ce la pauză scorul a fost 2:0. Nimic nu a fost în favoarea echipei Dunărea.

Kanda a ratat o șansă uriașă fiind singur cu portarul. Apoi FC Voluntari a marcat primul gol prin Droppa. Singura ocazie ar fi putut fi prin min. 18, dar Dunărea a ratat, pentru ca să primească  din nou gol de la Betancor. Următoarele  goluri primite de Dunărea Călărași au fost la minutele 79  de la Armaș și apoi în min. 86  prin penalty de la Achim.

FC Voluntari este în Liga 1 deși joacă de trei ani meciuri de baraj. La alt meci de baraj AFC Hermannstadt retrogradeză în Liga 2, alături de Poli Iași și Astra. Univ. Craiova 1948, Rapid și CS Mioveni vor evolua în Liga 1 în noul sezon. AFC Dunărea Călărași este condamnată să rămână în Liga 2. Surpriza vine și de la antrenorul Cristi Pustai care nu prelungește contractul care expiră pe 30 iunie 2021.

Pustai: La 0-0 am avut o ocazie foarte mare, la 1-0 din nou, pe contraatac am primit gol. A fost greu să mai revenim, la 1-0 mai speram, la 2-0 era foarte greu. A apărut și acea eliminare. S-a văzut diferența dintre cele două echipe, dar per ansamblu e cam drastic scorul. Ne-au lipsit mulți jucători cu talie și am primit trei goluri din faze fixe. Asta e, se încheie un ciclu. Până la urmă, le-am zis să fie mândri că am ajuns până aici. Am vorbit prea mult despre bani, problema a fost când am terminat sezonul regulat pe locul doi. Atunci dacă se intervenea… Acolo am început să fim oscilanți, să avem niște probleme, nu numai financiare, s-au adunat mai multe. Am încercat, dar atât s-a putut. Mi se încheie contractul și nu-l prelungesc. Îmi iau o săptămâna-două de vacanță și aștept. Nu am nimic concret acum, am refuzat oferte în timpul campionatului, acum aștept, până pe 30 iunie sunt sub contract cu Dunărea.

Sezonul competițional 2021-2022 va începe pentru Liga 2 în data de 31 iulie.

Sursa foto: Facebook/FC Voluntari