Dunărea Călărași începe primul meci din Play-out cu Dinamo București mâine 8 martie. VIDEO

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dunărea Călărași începe primul meci din Play-out cu Dinamo București mâine 8 martie. VIDEO

Așteptările pentru echipa din Călărași sunt foarte mari…

Sperăm să ne întoarcem de la București cu 1 punct sau cu maximul de puncte a declarat antrenorul secund al echipei Dunărea Călărași. Ne așteaptă 14 meciuri finale…Contează foarte mult pentru noi. De la ultima clasată până la play out sunt doar 9 puncte…Din 2-3 meciuri poți ajunge primul în play out. Dar dacă Doamne ferește pierzi alte 2-3 meciuri…poți ajunge în zona foarte fierbinte a clasamentului. Lupta cred că se va da cu Chiajna…Am avut experiența aceasta. Și Voluntari, și Sibiu și cei clasați în fața noastră speră să se claseze cât mai bine în rezultate… VIDEO

M. Rednic (Dinamo): Important e să luăm cele 3 puncte…

Dinamo şi Dunărea vor începe vineri 8 februarie  la ora 20.00 seria partidelor din play – out-ul ligii I Betano. Antrenorul gazdelor, Mircea Rednic a declarat astăzi în conferinţa de presă premergătoare meciului că Dinamo vizeză victoria şi se aşteaptă la o replică bună din partea elevilor lui Dan Alexa. „E primul meci din play – out. Am jucat cu ei şi acukm 2 săptămâni, deja ne cunoaştem. Nici o echipă n-a reuşit până acum să facă diferenţa. Medical, stăm foarte bine, mai puţin Nabil care are o uşoară contractură şi n-am vrut să riscăm” a spus Rednic care a continuat „Nu ştiu dacă va fi un meci spectaculos. Important e să luăm cele 3 puncte. N-o să fie uşor. Am avut ceva probleme şi la meciul de la Călăraşi. Ne-am creat multe ocazii dar n-am reuşit să înscriem. Sper s-o facem mâine”.

Dinamo a intrat în play – out cu 16 puncte şi ocupă locul 3 iar Dunărea are 12 puncte şi se află pe 6.

În cadrul sezonului regulat, ambele partide s-au încheiat la egalitate: 0-0, pe Dinamo, în tur, respectiv 1-1, la Călăraşi, în retur.

Marius Avram va arbitra partida Dinamo – Dunărea

CCA a stabilit ca primul joc din play – out dintre Dinamo şi Dunărea, programat vineri de la ora 20.30 de minute, să fie condus la centru de Marius Avram. Bucureşteanul de 39 de ani a debutat în liga I pe 20 octombrie 2006. Este internaţional din 2010. În acest sezon regulat a arbitrat în calitate de central 15 partide, fiind prezent de 2 ori la Călăraşi la jocurile Dunărea – CFR, scor 0-0 (et. 2) şi Dunărea – FC Voluntari, scor 1-1 (et. 11).

El va fi ajutat de Mircea Orbuleţ (Bucureşti) şi Vladimir Urzică (Piatra Neamţ). Observatori au fost desemnaţi Irina Mîrţ (Bucureşti) şi Romulus Chihaia (Bucureşti).