Dunărea Călăraşi are un nou preşedinte

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dunărea Călăraşi are un nou preşedinte

Bogdan Leu a fost prezentat în sala Consiliului Judeţean. Ce se întâmplă cu antrenorul Adrian Mihalcea

Marţi, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Călăraşi, a fost prezentat, oficial, noul şef al clubului Dunărea. Înlocuitorul lui Constantin Ştefan este Bogdan Leu, fostul director al grupelor de Copii şi Juniori din cadrul AFC Dunărea 2005 Călăraşi.

Bogdan Leu a fost prezentat de către preşedintele CJ Vasile Iliuţă, omul care a dictat această schimbare. Noul preşedinte preia frâiele formaţiei de pe malul Borcei într-un moment relativ greu, când echipa se zbate în partea a doua a clasamentului şi are ca obiectiv evitarea retrogradării.

La conferinţa de presă a participat şi preşedintele Asociaţiei Fotbalistice Judeţene Călăraşi, Dorinel Dincă.

Vasile Iliuţă: „Echipa are nevoie de stabilitate, de performanţă”

„În urma unei analize efectuate la nivelul clubului Dunărea Călăraşi, s-a decis împreună cu Adunarea Generală schimbarea preşedintelui Costică Ştefan din fruntea clubului. În locul domniei sale a fost numit Bogdan Leu, fostul director al Grupelor de Copii şi Juniori din cadrul AFC Dunărea 2005 Călăraşi. Bogdan Leu este unul dintre oamenii care au performat la acest club. A obţinut, într-un timp relativ scurt, mai multe rezultate benefice clubului călărăşean la competiţiile interne. El este unul dintre iniţiatorii înfiinţării grupelor de copii şi juniori, fiind de departe cel mai îndreptăţit să preia frâiele acestui club”, a declarat Vasile Iliuţă.

dunarea-1

Preşedintele Consiliului Judeţean le-a mulţumit la final celor care au condus clubul până acum, dar, din păcate sau din lipsă de fair-play, niciun reprezentant din vechea conducere nu a fost prezent la numirea lui Bogdan Leu. „Îi urez succes! Îl aşteaptă o perioadă grea. Echipa are nevoie de stabilitate, de performanţă, iar jucătorii şi toţi cei care sunt implicaţi în acest fenomen sportiv vor avea sprijinul nostru! Le mulţumesc şi celor care au condus până acum acest club. Au reuşit performanţe notabile la Dunărea ducând echipa după 20 de ani de absenţă din nou în Liga a 2-a!”, a mai spus Vasile Iliuţă.

Bogdan Leu: „Adrian Mihalcea rămâne în continuare antrenorul Dunării

Noul preşedinte al Dunării a afirmat faptul că vine cu intenţii bune la club şi nu vrea să schimbe momentan nimic, însă staff-ul tehnic şi jucătorii ar trebui să-şi schimbe atitudinea şi să demonstreze în puţinele meciuri care au mai rămas din acest tur că merită să evolueze la Dunărea. „Clubul are o pepinieră bună la ora actuală, cu rezultate bune la nivel naţional şi internaţional. Am acceptat această propunere şi mă onorează. Eu nu vin acum să tai şi să spânzur la club. Avem nevoie de stabilitate, iar cei care sunt acum vor trebui să se implice mai mult. Rezultatele vor fi mult mai bune dacă formăm o echipă. O echipă în care să avem încredere, o adevărată familie. Avem jucători buni care pot dovedi că putem face performanţă. Eu am încredere îi ei. Adrian Mihalcea rămâne în continuare antrenorul Dunării. El are nevoie de sprijinul nostru şi sunt convins că altfel va arăta echipa la meciurile din campionat începând chiar de la următoarea partidă”, a spus, citat de Ediţia, Bogdan Leu, noul şef al grupării galben-albastre.

Articol şi foto de Cătălin NIŢU (Ediţia)