Dunărea Călărași, aflată pe locul 16/ Liga II… taie cu 50% salariile fotbaliștilor. Iată de ce…

5 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dunărea Călărași, aflată pe locul 16/ Liga II… taie cu 50% salariile fotbaliștilor. Iată de ce…

Antrenorul Mirel Condei renunță la 5  jucători și taie 50% din salarii

După înfrângerile care au dus pe locul 16 echipa în doar patru meciuri desfășurate  jucătorii Dunării Călărași trebuie să se mulțumească cu salariul jumîtate. Unii se așteaptă să plece…Decizia clubului de fotbal aflat în insolvență și imposibilitatea de a face plăți din  23 august era de așteptat spun suporterii, puțini care mai susțin echipa de pe malul Borcei…Echipa este astfel în situația de a se desființa, din cauza problemelor financiare care durează de o perioadă îndelungată…arată aceștia.

Umilința înfrângerii pe propriul teren din ultimul meci cu  0-3 de la FC Buzău au dus la decizia ce li s-a anunțat fotbaliștilor ieri 23 august. Ei au aflat că s-au ales cu o reducere salarială de 50 la sută și că cinci jucători din lot nu mai sunt doriți și sunt liberi să-și caute alte echipe. Chiar și așa unii dintre ei nu mai doreau să joace fotbal în condițiile în care salariile se plăteau greu la câteva luni…

Mirel Condei: Am făcut o analiză după aceste etape. Este drept că am început ceva mai târziu pregătirea, am încercat să aducem jucători care să ne ajute foarte mult. Am luat deja câteva decizii. Patru-cinci jucători vor părăsi echipa! Vom umbla și la partea contractuală. Diminuarea salariilor cu 50 la sută în actuala formulă și vom renunța la această modificare atunci când echipa ajunge la obiectivul propus, locurile 1-6, a spus pentru Liga2.ro, Mirel Condei.

Cu cele două puncte obținute în primele patru etape, Dunărea se află la egalitate cu Dacia Unirea Brăila, însă din cauza golaverajului mai slab ocupă locul 16. În etapa a 5-a, Dunărea va jucaă în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, la CS Comunal Șelimbăr. Aceasta are 3 puncte acumulate până acum și se află pe locul 13. Credeți că jucătorii de la clubul călărășean mai au vreo motivație de a marca vreun gol?