Dumbravă Virgil și Ion Nițulică s-au înscris în PRO România. Ei au fost prezentați de conducerea partidului…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dumbravă Virgil și Ion Nițulică s-au înscris în PRO România. Ei au fost prezentați de conducerea partidului…

În data de 12 septembrie 2019, organizația judeteană Călărași a partidului PRO Romania, a susținut o conferință de presă condusă de Răzvan Meseșeanu, cu ocazia lansarii precampaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. Au participat în calitate de invitați, Constantin Iacov, si prim-vicepresedintele acestei formatiuni politice Nicolae Bănicioiu.

În continuare cred că cea mai bună soluție până la alegerile viitoare este un guvern de stânga fără doamna Dăncilă că ea nu vrea sau nu o lasă păpușarii dânseia. In data de 11 noiembrie vor fi în turul 2 Klaus Iohannis și Mircea Diaconu., PSD în mod natural îl va susține pe Mircea Diaconu și va face și o schimbare, nu va mai fi guvernul actual și putem încerca să continuăm o guvernare„, a declarat Nicolae Banicioiu.

Ion Niţulică , fostul preşedintele al organizaţiei PSD Dor Mărunt, fost primar  şi viceprimar al  s-a înscris în PRO Romania Calarasi împreună cu fostul viceprimar  al mun. Călărași timp de 2 mandate, fost lider al ALDE Călărași Virgil Marian Dumbravă. Aceștia au asigurat conducerea și audiența că in cel mai scurt timp vor forma o echipa puternică cu care va încerca să obțină rezultate spectaculoase la alegerile prezidențiale si locale.