Drumuri și Poduri Călărași informează privind starea drumurilor

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Drumuri și Poduri Călărași informează privind starea drumurilor
Prima zăpadă a anului 2021 în județul Călărași îi găsește pe drumari pregătiți
   Societatea Drumuri și Poduri SA Călărași vă informează că astăzi 13.01.2021 orele 04.00  pe raza județului Călărași nu există drumuri blocate din cauza zăpezii. În majoritatea zonelor care acoperă raza județului Călărași ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă. Flota de 62 de utilaje lame și material antiderapant pe toate cele 4 zone care acoperă raza județului Călărași, respectiv Călărași, Lehliu-Gară, Mânăstirea și Fundulea.
Vă informăm că de la avertizarea meteorologică COD GALBEN Ce vizează ninsorile moderate și însemnate cantitativ, alerta emisă duminică, 10.01.2021, în vigoare de la ora 18.00 și până la aceasta ora a impus folosirea materialului antiderapant pe toate drumurile unde s-a acționat.
Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție si de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător.
 În perioada activității comandamentului de deszăpezire numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0242.318.784 (apelabil 24 de ore din 24).
Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene vă informăm că atât pe pagina de facebook cât și pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate.