Drogurile pentru călărășeni au ajuns la…Poliție. Împreună cu vânzătorul…

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Drogurile pentru călărășeni au ajuns la…Poliție. Împreună cu vânzătorul…

Un bărbat, din Bucureşti, a fost surprins în flagrant delict de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi de procurorii D.I.I.C.O.T. din Călăraşi, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, în timp ce comercializa droguri. Cel în cauză a fost reţinut. Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Călăraşi, cercetează un bărbat, din Bucureşti, bănuit de trafic de droguri de risc. Acesta a fost surprins în flagrant delict, la data de 8 martie a.c., în timp ce comercializa droguri de risc, într-un cartier din Bucureşti. De asemenea, la locuinţa bărbatului a fost efectuată o percheziţie, fiind ridicate 1.164 g. de cannabis.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preveniv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Tribunalului Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.