Drăgulin: putem avea o Românie Fără PSD. Dar de ce nu putem avea un oraș fără el ca…primar???

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Drăgulin: putem avea o Românie Fără PSD. Dar de ce nu putem avea un oraș fără el ca…primar???

Doctor Daniel Drăgulin: Cu o mobilizare totală, putem avea o Românie Fără PSD. Putem face istorie duminica viitoare! Turul al doilea este un moment istoric în care putem scăpa de politicienii din PSD şi de pesedism, putem elimina pesedismul din administraţie.

 

Doctorul Drăgulin, fost secretar la Partidul Comunist Român, apoi în traseu pe la Partidul Umanist Român, după care a emigrat după o altă funcție la UNPR, reconfirmă că  funcţia de preşedinte de filială judeţeană Călărași a PNL nu poate fi ocupată de el dacă nu cunoaşte nici măcar Statutul partidului. Statutul PNL art.5.2:  În activitatea sa, PNL urmăreşte numai obiective politice, promovează valorile şi interesele naţionale” şi, PLURALISMUL POLITIC şi principiile democraţiei constituţionale. PNL îşi asumă ca obiectiv principal reprezentarea valorilor fundamentale ale democraţiei pe scena politică românească precum şi DIALOGUL şi COLABORAREA cu TOATE FORŢELE POLITICE DEMOCRATICE.

Asta în Statut, căci în mintea de doctor a lui Drăgulin se visează și se instigă la o Românie Fără PSD și fără Statut de partid ori Constituție. Ca și cînd asta ar fi normal, ca mâine-poimâine să fie trecute în afara legii orice alt partid a cărui ideologie sau reprezentanți nu convin cuiva. Unde sunt libertățile democratice din Constituția pe care ai jurat cu mâna domnule doctor atunci când PSD sau alte partide ți-au încredințat mandatul de primar, vicepreședinte, etc.? Unde???

Nici PNL nu putea fi un partid democratic în viziunea lui Drăgulin. În septembrie 2014 a lăsat baltă PNL-ul şi ai tăiat-o la UNPR care la vremea respectivă era în alianţă, inclusiv guvernamentală cu…PSD! Iar pe la începutul anului 2016, mai avea puţin şi Drăgulin era candidatul PSD pentru Primărie…Ne aducem aminte de negocierile cu Bebe Cristodor la care a cerut implorând funcția de primar, deşi nu dat atunci nimic la schimb. O altă greșeală pe care PSD a plătit-o scump a fost Drăgulin candidat la Primăria Călărași în 2012. Un alt mandat în care municipiul nu a realizat nimic important, totul conducând către distrugerea localității și realizarea de împrumuturi bancare pe 15 ani, cu rate și dobânzi uriașe, ascunse călărășenilor. Un oraș cu proiecte doar pe hîrtie, nimic realizat în afară de demolări și distrugeri.

Asta este România NORMALĂ FĂRĂ PSD, la care instigă așa zisul lider al PNL. Un om evaluat de proprii săi colegi drept un dictator, un om nepregătit pentru funcții în administrație sau politică. De peste 7 ani la Primăria Călăraşi, în funcţia de primar pe care a dobândit-o în 2012 cu sprijinul PSD şi nu are nici un rezultat. Nimic cu care să se mândrească. Oraşul arată ca după război. În plus l-a şi îndatorat pe cel puţin 10-15 ani cu peste 670 de miliarde de lei vechi pentru clientela de partid.  Aşa arată o administraţie PNL eficientă? Ce fel de Românie NORMALĂ dorește Drăgulin? O Românie FĂRĂ PSD, unde leafa primarului care a distrus un oraș este la peste 5000 de euro, identică cu a preşedintelui ţării? O Românie unde împrumuturile bancare ascund hoțomănii și mârlănii penale?

Notă: Fotografiile de mai sus aparțin presei locale dn Călărași: Obiectiv- Online.ro și Actualitatea