Drăgulin continuă Marea Asfaltare în cartierul Cărămidari

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Drăgulin continuă Marea Asfaltare în cartierul Cărămidari

După modelul predecesorului său fostul primar Dragu Nicolae, Daniel Drăgulin vrea să își onoreze promisiunile făcute electoratului din Cărămidari – un important bazin electoral din municipiu. Marea asfaltare este continuată în cartierul Cărămidari și în zona Oborului din Călărași. Drăgulin nu se lasă, el a contractat lucrări de asfaltare în Cărămidari, finalizând astfel două străzi importante: strada Cărămidari și Salcâmilor. Locuitorii spun că lucrările sunt îndoielnice, asfaltul turnat având doar câțiva centimetri grosime. Există și canalizare. Primarul -spun cetățenii – ne aduce closetul din curte, în casă. Pe strada Fântânelelor și Andrei Șaguna, se sapă în prezent șanțurile pentru introducerea canalizării.

img_20161120_100050

Localnicii sunt fericiți și, acum înainte de Sărbătorile de iarnă se gândesc la noi investiții, pentru ei realizarea unei băi în casă sau a unui closet racordat la apă fiind ceva scump. Unii, certați cu apa nu văd un lucru bun racordarea la rețeaua de apă și canalizare.  Lumea în cartierul Cărămidari nu îl laudă pe primar mereu. Unii îl înjură pentru strada Variantă Nord, care a rămas ca după un bombardament, deși firma STRABAG l-a mințit pe  primar că până la sfârșitul acestui an va finaliza un sens pentru circulație.

img_20161120_094836

Mai sunt multe de făcut, spunea Daniel Drăgulin la vizita electorală prin Oborul săptămânal. Trebuie timp, bani și firme de calitate. Între timp a venit și iarna și nu se mai pot executa lucrări din cauza vremii. Nu se pot face lucrări cât ai bate din palme, fac și eu cât pot, când pot  și cu ce bani am la dispoziție – spunea acesta.

Vom reveni…