Drăgulin a autorizat demolarea domeniului public?

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Drăgulin a autorizat demolarea domeniului public?

Supermarketul construit în curtea altui supermarket aduce zilnic mii de înjurături la adresa municipalității. Cel mai iubit dintre călărășeni, este în continuare primarul Drăgulin. Acesta a autorizat în plină iarnă demolarea parcării din fața Poliției, scoaterea arborilor și excavarea trotuarelor, cu tot cu dale. Dacă fostul primar Dragu a reușit asfaltarea parcării publice din fața Poliției călărășene și placarea tortuarelor cu dale de beton, acestea sunt acum distruse în numele construirii unui alt supermarket.

Inutilitatea unei astfel de construcții lângă 2 străzi supra aglomerate și lângă o Instituție cum este Poliția nu poate fi stabilită de un Serviciu de urbanism sau un arhitect al municipiului. Lumea spune că pe primar îl doare la bască. Nu îl interesează pe unde pot circula pietonii după ce a permis distrugerea trotuarelor de pe așa zisul bulevard al Republicii și celălalt așa zis bulevard al Eroilor. Numele de bulevard presupune facilități mai mari decât o stradă, pentru circulația auto și pietonală, amenajări cu mobilier stradal, arbori și straturi de flori. Acestea există numai în imaginația primului edil, pentru că realitatea este ca în fotografii.

După cum se vede polițiștii au rămas fără parcarea pentru autovehiculele de serviciu. Infractorii și persoanele reținute, conduse la sediul acesteia vor trebui aduși pe jos, ca acum 100 ani, pentru că această Instituție nu mai are parcare. La fel și cetățenii care vin aici cu diferite probleme vor fi nevoiți să își lase autovehiculele acasă ori la câteva străzi distanță pe unde găsesc vreun loc de parcare liber. Cetățenii revoltați se întreabă dacă se va construi un alt supermarket, al treilea și în curtea stadionului. Pentru că absolut tot ce se construiește în acest minunat municipiu nu are vreo logică -arată ei.