Dragoș Coman nu se lasă. El înlocuiește gardul de la Oborul săptămânal și are alte vise. Iată care…

8 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dragoș Coman nu se lasă. El înlocuiește gardul de la Oborul săptămânal și are alte vise. Iată care…

Anul trecut primarul președinte de partid, Daniel Drăgulin a avut doar 266 proiecte. Este cifra comunicată de Primăria Călărași. Privind activitatea viceprimarilor Ivanciu sau Coman aflăm că aceasta nu prea există și că ar fi practica pe care primarul Drăgulin a folosit-o și față de foștii viceprimari Dulce și Dumbravă. Adică toată munca lor, proiectele, propunerile au fost asumate și înregistrate de primar ca fiind activitatea acestuia. Închipuiți-vă 266 de proiecte gândite de primar în 249 zile lucrătoare. Dăruire, nu?

Numai că noi, călărășenii vedem altfel lucrurile. Vedem de ex. că Dragoș Coman își onorează promisiunile de  înlocuire a gardului de la Obor, a porților de acces. Totul va continua cu o asfaltare, dacă nu i se bagă bețe în roate. Acum 1 an s-a aruncat piatră și apoi s-a realizat canalizarea în Obor. Pe Coman l-a deranjat salubrizarea și accesul defectuos. Și acum  vrea să realizeze parcări cu fața pe acelșe așa zis spații verzi de pe str Dobrogei cuprinse între str Variantă și pînă în fundătura străzii. S-ar realiza peste 150 locuri suplimentare de parcare, dar arhitectul șef a înregistrat acele spații lipsite de verdeață, pline de gunoaie și unde se parchează autovehiculele drept…spații verzi. Iată cum sunt folosite în fotografie.

Este nevoie de semaforizare inteligentă a traficului auto în zonă, de amplasare a unor sisteme ecologice cu containere acolo unde se aruncă gunoaiele, dar mai ales de a sancționa pe cei care e aruncă după bunul plac, a declarat Dragoș Coman, vizibil iritat de gunoaiele aruncate pe șosea chiar în dreptul porții de intrare în Obor. Lucrurile astea trebuie să înceteze și voi obliga Poliția locală să termine cu avertismentele și să aplice amenzi mari. Nu se mai poate cu vorba bună – a declarat el…

Privind Oborul săptămânal, acesta se pregătește pentru aproape 2 săptămâni de activități ale Târgului de toamnă. O altă provocare pentru care s-au căutat soluții tehnice, în primul rând pentru repartiția corectă a spațiilor, salubrizarea acestora, acces. Lucruri rezolvate… Cine și le va asuma?