Dragalina. Polițiștii saltă un bărbat. Iată pentru ce…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dragalina. Polițiștii saltă un bărbat. Iată pentru ce…
Reținut pentru 24 de ore
 
La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 20:20, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Dragalina au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, de 36 de ani.
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, unde a refuzat să-i fie recoltate probe biologice.
Având în vedere starea de agitație manifestată atât de conducătorul auto, cât și de pasagerul autoturismului pe întreg parcursul controlului, polițiștii au verificat interiorul autovehiculului, iar sub scaunul pasagerului din dreapta față au fost descoperite 2 pungi conținând o materie vegetală maro, cu miros puternic înțepător, cu greutatea de 3-4 grame, despre care s-a stabilit că ar aparține pasagerului.
Totodată, în buzunarul interior al căptușelii unei geci, a fost identificată o a treia pungă cu materie vegetală, maro, cu greutatea de aproximativ 1,5 grame, despre care s-a stabilit că îi aparține șoferului.
Substanța vegetală a fost înaintată Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, în vederea continuării cercetărilor.
Față de conducător a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre, fiind ulterior reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.