Dragalina, Oltenița, Călărași. Alcooliștii se urcă la volan. Polițiștii îi saltă…

12 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dragalina, Oltenița, Călărași. Alcooliștii se urcă la volan. Polițiștii îi saltă…

Cercetați de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului

 

La data de 31 iulie a.c., ora 23:30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Dragalina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar șoferul nu a oprit la semnal, continuându-și deplasarea cu viteză mărită.

Polițiștii l-au urmăririt pe o distanță de aproximativ 1 km, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, dar fiind ajuns din urmă, conducătorul auto a oprit și s-a mutat pe bancheta din spate a autoturismului pentru a evita constatarea.

În autoturism au fost identificate 2 persoane, iar în urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul a fost condus de către un bărbat, de 33 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  de 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

          În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

La data de 31 iulie a.c., ora 20:31, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au oprit în trafic pe șoseaua Călărași, din municipiul Oltenița, județul Călărași, un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, din comuna Ulmeni,  județul Călărași.

          Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

          În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

La data de 31 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au depistat pe stada Bulevardul Republicii, din municipiul Călărași, un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea autoturismul sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.