Dragalina. Hoții recoltei de porumb au fost prinși…

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dragalina. Hoții recoltei de porumb au fost prinși…

Cercetați de polițiști pentru furt calificat

 

La data de 1 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o cantitate de porumb din cultura unei societății comerciale situată pe raza comunei Dragalina, județul Călărași.

În fapt, din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în noaptea de 29/30 august a.c., persoane necunoscute au recoltat și sustras porumbul de pe o suprafață de 1,5 ha.

Cercetările desfășurate cu operativitate de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală  Dragalina, au condus la identificarea autorilor, aceștia fiind trei bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 53 de ani. 

La data de 21 septembrie a.c., au fost efectuate trei percheziții domiciliare pe raza comunei Ștefan Vodă, ocazie cu care a fost recuperată cantitatea de 32 de tone de porumb boabe.

Față de 2 bărbați s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi prezentat unității de parchet în vederea dispunerii de măsuri preventive.

Activitatea a fost documentată cu sprijinul Serviciului de Operațiuni Speciale Călărași, iar la activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.