Dorești să îți rupi cauciucul de la autoturism? Foarte simplu. Primăria Călărași te ajută. Vino pe bdul Republicii în fața la ENEL…

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dorești să îți rupi cauciucul de la autoturism? Foarte simplu. Primăria Călărași te ajută. Vino pe bdul Republicii în fața la ENEL…

Marea caterincă continuă sfidător la adresa călărășenilor și nu numai. În urmă cu 1 săptămână am scris pe link despre faptul că un cetățean și-a rupt autovehiculul într-o groapă de pe bulevardul Republicii. Lumea nu înțelege cum de i se mai spune bulevard la cât de ghiorlănit este, câte gropi și șleauri are, produse de traficul greu direcționat de Primărie prin municipiu. Da, numai în Călărași se poate ca traficul greu să fie direcționat pe străzile din municipiu, pentru că nicăieri în țară nu o să întâlnești autocamioane prin municipii, mai ales cele ce pretind a fi capitale de județ. Dorința șefului de la Poliția Rutieră și a primarului trebuiesc ascultate de cetățeni în Călărași.

În fața ENEL autocamioanele au turtit tabla care era montată în loc de capac de canalizare. Un cetîțean și-a rupt janta, cauciucul și alte pagube deoarece a intrat în groapă pentru a evita să intre în alt autovehicul. Ene Georgică a mers la Ecoaqua ca să i se plătească paguba. Acolo a fost plimbat de la director la un birou, apoi la altul, pe la juridic…că o să primească un răspuns. Probabil în loc de bani. Groapa a fost astupată câteva zile cu 2 semne de circulație pentru ca apoi să se realizeze tot o lucrare de mântuială.

În loc de a se monta capac din fontă la nivel cu carosabilul, peste carosabil s-a montat o placă din tablă, prinsă cu…șuruburi. Șuruburile nu au fost îngropate sau măcar polizate ci au fost lăsate la mărimea cu care au fost achiziționate. Ele acum așteaptă ca alți conducători să își rupă cauciucurile agățându-le acolo. Acum vă întrebați și cum vor fi efectuate lucrările de întreținere la canalizarea aia. Vor fi dotați lucrătătorii de la Apă/ Canal și cu chei fixe? Administratorul drumului, adică Primăria Călărași trezește-te!