Dor-Mărunt: Viceprimarul PNL Grigore Mihail îl susține pe candidatul PSD Ion Nițulică. Interviu…

8 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dor-Mărunt: Viceprimarul PNL Grigore Mihail îl susține pe candidatul PSD Ion Nițulică. Interviu…

Viceprimarul PNL Grigore Mihail,  familia și prietenii acestuia îl susțin pe candidatul PSD Ion Nițulică. Declarația de susținere nu este întâmplătoare. Liberalul susține lucruri adevărate. Anume faptul că asfaltarea localităților cu care se laudă actualul primar PNL Ion Iacomi a fost posibilă doar pentru că finanțarea lucrărilor s-a asigurat prin proiectul PNDL de către guvernul PSD, ca de altfel în toate localitățile țării.

 Interviu

Grigore zis Meserie îl acuză pe Ion Iacomi de puturoșenie. Adică acesta a uitat să continue lucrările de canalizare și extindere rețea de apă în cele 5 localități cu vreo 6900 locuitori. Și activitățile culturale au fost uitate de primarul Iacomi, spune viceprimarul Grigore dar și Ion Nițulică. Comuna nu are echipă sportivă, pentru că primarul Iacomi ar avea o altă orientare spune Grigore indicând că baza sportivă a fost uitată. El descrie programul actualului primar Ion Iacomi desfășurat de la orele 10-12.

Lucrurile bune în localitate s-au realizat doar cu buna colaborare și votul consilierilor locali PSD și al conducerii școlilor și nu aparține exclusiv primarului Iacomi – cum susține acesta, spun interlocutorii indicând lucrările de reabilitare și modernizare a școlilor.  La fel și gazele naturale. Acestea au fost aduse în comună în 2011 de Ion Nițulică, pe atunci primar. La fel și asfaltarea a fost începută în 2011 de Nițulică, spune viceprimarul PNL, indicând DJ Dor Mărunt – Radu Vodă, Dâlga – Plevna, Dor- Mărunt – Înfrățirea, Ogoru -Rasi. Consiliul Județan sub conducerea lui Vasile Iliuță a asfaltat drumurile județene, pentru că sub conducerea lui Răducu Filipescu acesta nu a dorit a mai investi în aceste localități.

Ion Nițulică descrie că activitatea sa de viitor primar va fi dedicată cetățenilor, indiferent cum l-au votat aceștia. Nu este posibil ca o stradă să fie asfaltată sau pietruită preferențial, adică să beneficieze doar sectoare de drum unde locuiesc votanții primarului – spune Nițulică – dând exemple din localități. Toți cetățenii trebuie să beneficieze de dezvoltare, spune acesta. Nițulică indică că va realiza rețeaua de apă și canalizare pentru toate locuințele, va da viață Căminului Cultural și Bazei sportive unde tinerii trebuie să se bucure de condiții moderne. Va realiza un dispensar cu cabinet stomatologic, farmacie, locuințe pentru medici și o sală de sport modernă.

Dezvoltarea comunei va fi posibilă cu ajutorul echipei Vasile Iliuță, o echipă care și-a demonstrat performanța spune Nițulică. Iar încrederea cetățenilor pe care o va primi pe 27 septembrie o va răsplăti prin multă muncă, dialog cu cetățenii și multe lucruri bune pe care le va realiza pentru aceștia – se arată în interviu.

Material realizat la comanda PSD – Filiala Călărași de Pîrloagă Marian Dorin I.I., editor www.atitudineadincalarasi.ro, CMF 21200019