Dor-Mărunt. Primarul Ion Iacomi nu se lasă și construiește două săli de sport. Iată unde…

4 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dor-Mărunt. Primarul Ion Iacomi nu se lasă și construiește două săli de sport. Iată unde…
Primarul Ion Iacomi a știut  care este cheia finanțării proiectelor sale, nu de astăzi de ieri ci de când este primar… Realizarea unei documentații de calitate dar și prezentarea lucrărilor realizate personal miniștrilor, secretarilor de stat care au tranzitat comuna – indiferent de orientarea lor politică. Astfel unul dintre miniștrii dezvoltării, Vasile Daniel Suciu a asigurat  pe responsabilii din Primăria Dor-Mărunt de continuitatea finanțării proiectului de asfaltare și  așteaptă depunerea următoarelor proiecte de modernizare a străzilor.
Încă o dovadă că la Dor Mărunt locuitorii se bucură de un gospodar aproape de oameni: Ion Iacomi. Dor Mărunt se mândrește cu reabilitarea Instituțiilor de învățământ din localitate, unde prin fonduri guvernamentale s-au realizat condiții moderne de învățământ, condiții care nu se pot compara cu ceea ce se oferea elevilor în localitate. Toate aceste eforturi sunt destinate modernizării localităților, asigurării de bune condiții pentru locuitori și nu numai. Avem multe proiecte aflate în diferite stadii și ne preocupă finalizarea lor. Numai așa putem să răsplătim încrederea cetățenilor care ne-au votat – a declarat Ion Iacomi.
Proiectele lui Ion Iacomi nu au fost doar vorbe sau schițe pe vreo hârtie. Construcția sălii de educație fizică școlară din Dor Mărunt începe astăzi 24 septembrie 2021  să prindă contur!
Sala de sport se construiește în curtea corpului B (Școala veche) a Școlii gimnaziale nr. 1 Dor Mărunt. La începutul anului viitor vom depune o cerere de finanțare pentru o sală de sport și la Școala Dâlga – spune primarul din Dor Mărunt.
Trecerea timpului în mandatele anterioare de primar pentru Ion Iacomi a fost productivă pentru dezvoltarea localităților. Primarul Ion Iacomi a demonstrat  celor din Dor-Mărunt, Dîlga și Ogoru că își onorează promisiunile electorale făcute atunci când a candidat ca primar. După modernizarea localității prin asfaltarea  DJ 313 ( Comuna Dor Mărunt, Sat Ogoru ) pe o lungime de 1,1 km cu sprijinul Consiliului Județean Călărași prin Drumuri Județene pe 9 iulie au început lucrărilor de asfaltare a DJ 304 ( Dâlga – Plevna ) pe o lungime de aproximativ 8 km.
În satul Dâlga, în vreme ce alți primari erau obsedați de campania la alegerile prezidențiale, peimarul Ion Iacomi era prezent zilnic pe teren, acolo unde se asfalta. Strada Bisericii este asfaltată, iar cetățenii au mulțumit atunci primarului/ foto. Este un om de cuvânt și un foarte bun gospodar. Tot ceea ce promite, realizează, nu ne minte – spune un cetățean. Toți cei din familia Iacomi au ce lăsa în urma lor ca primari. Și Ion și Iulian Iacomi au modernizat localitățile unde sunt primari. Sunt exemple de urmat și motive pentru ca noi să-i votăm în continuare ca primari – arată un altul. Mihai Tănase  mulțumește primarului nu numai pentru finalizarea asfaltării satului Dîlga. Un alt motiv este realizarea rețelei de apă…Maria CristinaAsa primar doresc tuturor comunelor chiar si oraselor sa aiba! Felicitari! Mariana StanCetățeni ai comunei Dor Mărunt, toate aceste proiecte, inclusiv cele din scoli, dovedesc competența și determinarea acestui om! Felicitări d.le primar!
An de an, proiectele nu au stat mult pe masa de lucru a primarului Ion Iacomi. Putem exemplifica cu lucrări de modernizare a străzilor din comuna Dor Mărunt precum și alte lucrări de modernizare, reabilitare și extindere a Grădiniței Bărzeni. Sunt obiective de investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale prin Programul Național de Dezvoltare Locală – de care acum comunitatea se bucură. Indiferent cum a evoluat situația politică locală, primarul Ion Iacomi a știut să se orienteze pentru a aduce bunăstarea localității. 
În fotografii rezultă clar cum de acesta a putut asfalta drumuri de pământ, în vreme ce alți primari zăpăceau populația prezentând filme, scheme și tablouri despre cum va arăta localitatea lor. Felicitări Ion Iacomi!