Dor Mărunt: primarul Ion Iacomi continuă lucrările de dezinsecție din localitate. Proiectele primarului merg înainte…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dor Mărunt: primarul Ion Iacomi continuă lucrările de dezinsecție din localitate. Proiectele primarului merg înainte…

În perioada 18.06.2019 – 21.06.2019, pe raza tuturor satelor comunei Dor Mărunt se va desfășura o operațiune de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor, puricilor, păduchilor, ploșnițelor, căpușelor, muștelor, moliilor, gândacilor etc. 
Substanțele folosite sunt toxice pentru albine și organismele acvatice. Tratamentul se va aplica în cursul nopții, începând cu ora 21.00 și până la ora 5.00.

Primarul Ion Iacomi  are în derulare și alte proiecte importante pentru comunitate cum ar fi lucrări de modernizare a străzilor din comuna Dor Mărunt precum și alte lucrări de modernizare, reabilitare și extindere a Grădiniței Bărzeni Sunt obiective de investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Lucrările sunt în grafic, iar primarul Iacomi verifică zilnic progresul acestora, calitatea lucrărilor. În derulare este și asfaltarea străzii Nicolae Bălcescu, cea mai lungă stradă din proiect (peste 2,6 km) după care se vor începe lucrările de pregătire a terasamentului pentru străzile din Dâlga.

Domnul #VasileDanielSuciu ministru al dezvoltării a asigurat  pe responsabilii din Primăria Dor-Mărunt de continuitatea finanțării proiectului de asfaltare și  așteaptă depunerea următoarelor proiecte de modernizare a străzilor. Încă o dovadă că la Dor Mărunt locuitorii se bucură de un gospodar aproape de oameni: Ion Iacomi. Dor Mărunt se mândrește cu reabilitarea Instituțiilor de învățământ din localitate, unde prin fonduri guvernamentale s-au realizat condiții moderne de învățământ, condiții care nu se pot compara cu ceea ce se oferea elevilor în localitate.