Domeniul public folosit în Călărași după bunul plac. Sau cu autorizație? Vrem și noi…

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Domeniul public folosit în Călărași după bunul plac. Sau cu autorizație? Vrem și noi…

Parcarea publică din fața așa numitului Bazar din municipiul nostru minunat țtim pe pielea noastră cât de supraaglomerată și de ocupată este. Nu ai loc de parcare pe acolo și trebuie să te descurci. A te descurca este ceva la care în Călărași ești obligat. Și întreprinzătorii care vând ceasuri de perete în Bazar s-au descurcat pentru a-și vinde marfa mai bine. Ei au ocupat 2 locuri din parcarea auto unde și-au pus o baracă. Nu avem nimic față de comerțul cu ceasuri dar avem cu folosirea legală a domeniului public. Mai precis cu înstrăinarea acestuia spre altă destinație decât cea stabilită.

În ultima ședință de Consiliu local, consilierii au arătat că domeniul public nu poate fi ocupat după bunul plac și au cerut ridicarea barăcii. Numai că aceasta a funcționat bine mersi și stă acolo bine ancorată în spumă de poliuretan. Și relații spune consilierul Buzea , spunând că totul este o borfășerie ce are acordul tacit al primarului. O încălcare a legii  50/2001 privind regimul construcțiilor și o toleranță a Poliției locale obligată să constate și să sancționeze acest lucru…spune Buzea.

Să ocupăm și noi un loc de parcare cu o construcție. Să zicem cu una în parcarea aceea construită în parcarea Primăriei… zice Buzea. Așa pe furiș cum s-a făcut la Bazar. O fi bine?