Domeniile Ostrov organizează Festivalul Vinul Nou, ediția a 4-a, 20-22 oct. 2017

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Domeniile Ostrov organizează Festivalul Vinul Nou, ediția a 4-a, 20-22 oct. 2017

 

După ce au evaluat recolta bogată din acest an și au  constatat că au avut o producție mare, Domeniile Ostrov au hotărât să continue tradiția chefului  în cadrul ediției a IV-a a festivalului  “Vinul Nou”.

Când: 20-22 Octombrie 2017.

Unde: La Domeniile Ostrov…

Domeniile Ostrov pot oferi surprize de neuitat ca și în edițiile anterioare:

– 2 nopti cazare;

– mic dejun, prânz și cină@grătare.

– degustare de vinuri ;

–  echitație și karaoke;

– vizită la Mănăstirea Dervent și la ruinele cetății bizantine Vicina;

– vizită și degustare la Crama Lipnița;

– concurs de identificare de vinuri;

– foc de tabără.

Asociația profesională vitivinicolă Terasele Dunării prezintă ediția a IV-a a unui festival de excepție: Festivalul Vinul Nou. În perioada 20-22 oct 2017, în cadrul Festivalului vor participa artiști celebri din România și Bulgaria. Vor avea loc degustări de vinuri, vizite la celebra cramă Ostrov, și la Muzeul Vinului din Centrul de Oenologie. Muzica și vinul bun, ambianța de neuitat oferită și de edițiile anterioare marchează acest eveniment important, ca pe unul ce nu trebuie ratat.

Domeniile Ostrov, este un producător cu renume internațional  de vinuri de cea mai bună calitate, având cea mai mare podgorie din sud-estul Europei. Tradiția unei sărbători de excepție, marcată de costume populare românești folosite de strămoșii noștri pentru a  sărbători culesul viei şi roadele bogate ne așteaptă și în acest an la Festivalul “Vinul Nou”. Vineri 22 oct. 2017 la Crama Ostrov, va avea loc deschiderea Festivalulului “Vinul Nou”, ce se va continua și în zilele de sâmbătă și duminică… Acest moment este nu numai de promovare a vinului românesc ci mai ales  de apreciere a acestuia prin specialiști ce  vor dezvălui arta degustării vinului. Ne vor încânta cu muzică populară și ușoară, artiști celebri din România și Bulgaria.

Un festival care nu trebuie ratat…