Doar balet. Va reuși Dunărea Călărași să ajungă în Liga Tractoriștilor?

5 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Doar balet. Va reuși Dunărea Călărași să ajungă în Liga Tractoriștilor?

Fosta echipă fanion a județului Călărași a trecut prin multe. Pandemia, războiul din Ucraina au marcat suferința financiară prin care au trecut unii jucători, antrenori sau personalul tehnic. De la salariile de peste 5000 euro primite de fotbaliști aceștia au ajuns undeva la 3000 lei/ lună și la un salariu de antrenor de 3000 euro. Dunărea a dovedit că este o echipă prost condusă financiar ajungând la insolvență și la reorganizare. Și-a bătut joc practic de cei cca. 200 creditori călărășeni care au prestat servicii echipei care nu au fost facturate timp de mulți ani.

Bătaia de joc a venit și din partea jucătorilor care s-au obișnuit cu salarii mari și nu au conceput să joace pe 3000 lei și o masă caldă primită gratuit. Umilința de la Borcea când au arătat că nu se pricep să joace fotbal, și alte multe înfrîngeri ale echipei Dunărea au sictirit pe călărășeni, suporterii echipei refuzând să asiste la dezastrul de pe teren.

Dunărea este aproape de retrogradare către Liga Tractoriștilor. Avea șanse mai mari de a ajunge acolo dacă Borcea câștiga ultimul meci, dar Borcea a pierdut. Dacă o tine asa, s-ar putea scăpa  de retrogradare – spun unii. Totul poate fi și un accident pentru că  retrogradarea este aproape dacă astăzi Dunărea nu învinge echipa Băneasa. Vizavi echipa din Voluntari  are returul la ei acasă unde este foarte posibil sa pierdem. Urmează probabil ca Borcea să ne bată din nou și în retur. Dunărea s-a obișnuit să fie înfrîntă de agricultori sau echipe de tractoriști. Pot urma și  alte pierderi de puncte  din meciuri cu Recolta și Amara. Care fotbal?