Director George Stoian/ Liceu M. Eminescu: Vrem ca lucrările de reabilitare să se termine în acest an…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Director George Stoian/ Liceu M. Eminescu: Vrem ca lucrările de reabilitare să se termine în acest an…

Proiectul de anvelopare termică și reabilitare energetică a liceului Mihai Eminescu din acest an a creat îngrijorarea unor părinți vizavi de condițiile de educație ce se oferă în timpul lucrărilor din liceu. Mulți părinți doresc să se beneficieze din plin de aportul adus de educație în școli, unde în acest an doar o săptămână s-a putut realiza educație cu prezența fizică a elevilor, obligați să învețe după aceea în acel nedorit sistem online – arată mama unui elev. Acum prezența elevilor în liceul Mihai Eminescu se suprapune cu efectuarea lucrărilor europene de reabilitare a liceului.

În aceste condiții, directorul George Stoian a reorganizat lucrările ca acestea să se realizeze numai la nivelul unui etaj, după terminarea lor urmând a se realiza alt etaj, astfel încât procesul de educație să nu fie deranjat. 

Director, George Stoian: Evident că nu este frig în clasele unde se învață. La acest moment funcționăm pe etajul 1, de miercuri se vor termina  rezolva și lucrările de la parter. Va rămâne de rezolvat etajul 2. Nu au venit caloriferele de la o firmă din București care le aduce din Polonia… Primăria Calarasi este beneficiarul lucrării și cea care se ocupă de contractare și verificarea lucrărilor fiind un proiect european. Sperăm ca până la Crăciun să se rezolve și la etajul 2. De miercuri vom învață fizic cu 25 de clase din cele 34. Pe cele 9 clase rămase le vom aduce prin rotație…a precizat directorul școlii indicând că va reduce disconfortul cât de mult posibil.