DGA continuă lupta…

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru DGA continuă lupta…

Direcția Generală Anticorupție în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și Fundația Hanns Seidel Romania, derulează în perioada octombrie – decembrie 2020, Proiectul #Integritate 2020,  în cadrul căruia este organizat, ca activitate principală, un concurs de filme cu tematica „anticorupție”.

Proiectul își propune să stimuleze implicarea cetățenilor, în special a tinerilor, în dezvoltarea unor mesaje educative realizate cu ajutorul telefonului mobil sau al camerei de filmat, în cadrul unui concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupție.

Participanții sunt încurajați astfel să ia atitudine împotriva corupției și să contribuie ei înșiși, prin viziunea lor creativă, la dezvoltarea unui comportament activ și responsabil. Concursul se adresează tuturor cetățenilor romani care au împlinit varsta de 16 ani pana la data înscrierii și se desfășoară pe două secțiuni, amatori și profesioniști. Regulamentul de participare și modalitatea de înscriere pot fi consultate la adresa https://www.rofaracoruptie.ro

Filmele declarate câștigătoare vor fi premiate la București, pe data de 9 Decembrie, de Ziua Internațională Anticorupție, eveniment organizat anual pentru marcarea acestui moment.

Premiul cel mare este de 500 euro plus o invitație la TIFF 2021.

            La nivelul județului Călărași, D.G.A. este reprezentată de Serviciul Judeţean Anticorupţie Călărași, al cărui sediu se află pe bd. Republicii, nr. 44, mun. Călărași, telefon 0242.306.168, fax 0242.306.153. Cetăţenii judeţului, care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupţie pot face acest lucru printr-o sesizare la Call-center anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa calarasi.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.

 

 

          D.G.A. – S.J.A. Călărași

         Călărași, bd. Republicii, nr.44, jud. Călărași

         Telefon 0242.306.168 – Fax 0242.306.153, email- calarasi.dga@mai.gov.ro

0800.806.806    

               Linie telefonică gratuită unde puteţi sesiza faptele de corupţie ale angajaţilor M.A.I.