Deși a ieșit la pensie, Jandarmeria Călărași are același prim adjunct. Pe site-ul Instituției…

4 ani ago Pîrloagă Marian 1

Mister mare în jurul urmașului la tronul de prim adjunct al Jandarmeriei Călărași. Deși a ieșit la pensie, acum câteva zile, colonelul Mihai Ionel continuă să fie pe site-ul Instituției la comanda Jandarmeriei Călărași. Lipsa de comunicare din partea acestei Instituții este de neînțeles. Ultimul comunicat de presă postat pe site din partea purtătorului de cuvinte este de acum 3 luni, de pe 30 august de la un meci de handbal. Să înțelegem că jandarmii călărășeni nu au avut vreo activitate în ultimele 3 luni? Greu de crezut…

20161129_123438

Investigațiile jurnalistice arată că urmașul la tronul rezervistului Mihai Ionel poate fi chiar călărășean. Asta o spun chiar ei, jandarmii. Ei au avut parte de comandanți aduși de prin alte județe ale țării după ce, fostul comandant, cel mai iubit dintre pământeni, colonelul Stoica Marian a fost mutat la ordin la Argeș. Jandarmii călărășeni, în special cei din operativ se mândresc cu actualul comandant, colonelul Ion Anghel. Este alături de noi, ne ajută la misiuni printr-o bună comunicare și organizare – spun aceștia. De mult nu am avut un asemenea om, corect, legist și aproape de noi, spun ei. Ne pare rău că dl. comandant va ieși și el la pensie, pe 15 decembrie – spun, sub anonimat jandarmii.

anghel-ion-noul-ispector-sef-ijj-calarasi-216x300

Avem mult de lucru, multe misiuni în special de alegeri, de sărbătorile de iarnă iar efectivele și dotarea sunt discutabile. Ne bucură că, lângă noi a ajuns la comandă ca prim adjunct un călărășean, spun ei.

Noul prim adjunct, colonelul Virgil GĂNCIULESCU este binecunoscut pentru călărășeni. Născut și crescut în mun. Călărași, pe bdul Gării într-o familie de călărășeni, acesta a urmat Academia de Poliție, Secția de Jandarmi. Se spune că a fost șef de promoție. A parcurs toate etapele carierei militare, începând de la funcția de comandant de pluton. Omul nu vrea publicitate. Nu are pagină de facebook și nici măcar nu poate fi găsit în fotografii pe paginile prietenilor sau familiei. Vrea să rămână anonim, deși lumea îl cunoaște foarte bine. Călărășenii își aduc aminte de colonelul Virgil Gănciulescu, de Viorel Ghiveci, Marcu Ionel sau Mareș Antonaru, de la inundațiile din 2006, deszăpeziri, misiuni și activități unde jandarmii au câștigat stima comunităților.

gjmbc160913mic

La așa zisul birou de comunicare și relații publice este deocamdată multă liniște. Ocuparea funcției de ofițer de presă este așteptată. Deși s-a dorit ca ocuparea funcției să fie făcută de un jurnalist, se aude că viitorul purtător de cuvinte va fi…un pompier. Necunoscător al specificului muncii de jandarmi din Călărași, el este adus din alt județ. Presa, și mai ales călărășenii, așteaptă o bună informare, rapidă, corectă și eficientă. Pentru că, jandarmii călărășeni au ce prezenta, ei au dovedit că sunt utili, aproape și mereu în slujba oamenilor.

stiri-2010-07-06-interventie-in-sprijinul-persoanelor-afectate-de-inundatii-1

ghiveci