Deputatul Sorin Vrăjitoru evită primul interviu de presă promis în exclusivitate la investirea ca deputat…O avea ceva de ascuns?

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Deputatul Sorin Vrăjitoru evită primul interviu de presă promis în exclusivitate la investirea ca deputat…O avea ceva de ascuns?

Primul interviu promis de Sorin Vrăjitoru în exclusivitate la investirea ca deputat a fost evitat de acesta. Vrăjitoru nu a vrut să dea explicații prea multe chiar dacă a fost intervievat pe holurile PSD Călărași, în ziua de… Nașterea Maicii Domnului. În fața unor platouri cu fursecuri, unde cele mai căutate de către social democratul Liviu Oltenacu erau cele cu cremă maron, noul deputat Vrăjitoru nu a răspuns unor întrebări… Întrebat ce proiecte legislative va susține în Comisia de agricultură și ce propuneri legislative are, deputatul a evitat discuția. A recunoscut că biroul parlamentar și-l va face în…comuna Ileana, dar numai după ce va fi de acord primarul de acolo, pe care va trebui să îl consulte. Sorin Vrăjitoru: Țin foarte mult la imaginea mea. Nu vreau să fie asociată această imagine în articole de presă cu alte persoane, fie ei colegi de partid sau personalități… a spus Vrăjitoru, vizibil deranjat de faptul că în articolul unde era anunțată investirea sa se făcea referință la un om de valoare al PSD Călărași și al comunității: George Chiriță, care ar putea urma la rând și investit ca deputat prin plecarea deputatului Eugen Nicolicea la Curtea Constituțională.

 

Vrăjitoru a declarat că nu este îngrijorat de programul de parlamentar greu … în care naveta zilnică va presupune pierderea a 3 ore zilnic în traficul auto greu. A declarat că își va angaja un șofer dar îl va plăti din banii săi și nu din sumele alocate pentru așa ceva de Camera Deputaților. Privind comunicarea la care președintele Liviu Dragnea obligă toate organizațiile județene a le asigura săptămânal, deputatul nu a avut ce comenta și este suspect modul în care se va implica, acesta făcând contracte de publicitate cu jurnaliști care nu l-au ajutat, ci din contră au făcut publicitate contracandidaților din PNL. Vrăjitoru este greu de convins și adevărul doare… Un adevăr i l-a expus și jurnalistul Marius Stroe, care i-a explicat că lipsa de comunicare sau comunicarea defectuoasă a colegului său, deputatul PSD  Nicolicea a atras multe înjurături la adresa partidului… Vrăjitoru nu a recunoscut și a luat apărarea colegului său. Bineînțeles fără argumente. Tot fără argumente a fost și aprecierea deputatului la folosirea fotografiilor sale… solicitând presei a le schimba cu cea oficială, unica fotografie de când a candidat deputat. Puțini m-ar crede că fotografia următoare nu convine deputatului. De ce oare?

P.S. Aștept primul interviu serios domnule deputat. Acela pe care mi l-ați promis că mi-l acordați în exclusivitate în Campania electorală. Fapte și nu vorbe domnule deputat…Sau nu trebuie să cred în promisiunile dvs.?