Deputatul PSD Bîrcă Constantin despre oportunitățile de finanțare din Programul Regional (PR) Sud-Muntenia 2021-2027

11 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Deputatul PSD Bîrcă Constantin despre oportunitățile de finanțare din Programul Regional (PR) Sud-Muntenia 2021-2027
Bîrcă Constantin: Am discutat la sediul Agenției pentru Dezvoltare regională Sud-Muntenia, din Călărași, cu autoritățile locale din Lehliu-Gară, Frăsinet și Dor Mărunt despre oportunitățile de finanțare din Programul Regional (PR) Sud-Muntenia 2021-2027.
Mulțumiri directorului general al ADR Sud-Muntenia, Liviu Gabriel Mușat, directorului Direcției Autorității de Management PR Sud-Muntenia 2021-2027, Gabriela Călin, directorului Cabinetului Directorui General, Andreea-Mirela Tache și directorului Direcției Dezvoltare, Daniela Traian, pentru datele extrem de valoroase puse la dispoziție.
Atât eu, cât și primarii Iulian Iacomi, din Lehliu-Gară, Alin Ploeșteanu, din Frăsinet și Ion Iacomi, din Dor Mărunt, am fost impresionați de mijloacele de finanțare prezentate de ADR Sud-Muntenia și, în cel mai scurt timp, sper că vom putea anunța călărășenii din aceste localități despre proiectele de dezvoltare pentru comunitățile dumnealor implementate prin intermediul acestei instituții.
Sunt alături de toate UAT-urile din județ, care caută surse de finanțare pentru programe viabile. Împreună dezvoltăm județul Călărași!
publicat la 02 apr 2023