Deputatul PNL Călărași Emil Florian Dumitru prezent la Ziua porumbului…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Deputatul PNL Călărași Emil Florian Dumitru prezent la Ziua porumbului…
Deputat Emil Florian Dumitru: Am fost onorat să fiu prezent la unul din evenimentele de tradiție din Bărăgan, ZIUA PORUMBULUI, organizat în localitatea Orezu din Ialomița.
Felicit organizatorii și în special pe domnul Nicolae Sitaru, președintele Asociației Producătorilor de Porumb din România (APPR), cel care a găzduit acest eveniment, ajuns la a XII-a ediție. Astfel de fermieri români merită aprecierile tuturor întrucât soluțiile inovatoare pe care le aplică în agricultura românească fac posibilă excelența în domeniu.
Așa cum am discutat și cu premierul Florin Cîțu, de maximă urgență este reabilitarea sistemului de irigații și putem face acest lucru prin folosirea fondurilor europene. Spun asta pentru că ne dorim o Românie agroalimentară cu care ne vom putea mândri, punând în practică politicile agricole de viitor.
Astfel de evenimente de succes ale Bărăganului, așa cum este ZIUA PORUMBULUI, sunt cele mai bune întâlniri pentru discuțiile cu fermierii, direct la firul ierbii, locul de unde noi, parlamentarii, putem prelua problemele lor și le putem găsi rezolvare în Parlamentul României, prin asigurarea unui cadru legal perfect.
Știu, mai avem multe lucruri de pus la punct în domeniul agricol, dar numai prin comunicare și implicare putem aduce agricultura românească pe drumul dezvoltării și bunăstării…a declarat deputatul PNL Călărași Emil Florian Dumitru prezent la Ziua porumbului…