Deputatul PNL Călărași Emil Dumitru îl felicită pe noul președinte al organizației municipale Călărași Alin Drăgulin. Iată de ce…

7 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Deputatul PNL Călărași Emil Dumitru îl felicită pe noul președinte al organizației municipale Călărași Alin Drăgulin. Iată de ce…
Începând de ieri 8 iulie 2021 organizația municipală PNL Călărași are un nou președinte: Alin Bogdan Drăgulin
Emil Dumitru: Îl felicit pe colegul meu, Alin Drăgulin, pentru câștigarea funcției de președinte al Organizației Municipale PNL Călărași. Îl felicit și pe contracandidatul lui Alin, Coman Dragos Florin, pentru modul elegant cu care a tratat această competiție internă. Liberalii călărășeni au făcut o alegere bună pentru un viitor politic strălucit. Felicitări, domnule președinte, Alin Drăgulin! Sunteți dovada reală că liberalismul își coalizează efortul și resursele în beneficiul cetățenilor. Mult succes și multă putere de muncă!
Alin Bogdan Drăgulin a fost candidat al PNL Călărași pentru Camera Deputaților la ultimele alegeri parlamentare. În cadrul PNL Călărași acesta a avut mai multe proiecte importante dintre care merită enumerate initiative privind prevenirea și combaterea abandonului  școlar și plantarea unui arbore la 6 locuri de parcare și protecția mediului… Aflat pe lista de candidați pentru alegerile parlamentare pentru prima dată în județul Călărași, Alin-Bogdan Drăgulin nu se află la prima sa candidatură, acum 4 ani fiindu-i propusă prezența printre candidații PNL Sector 5. A luat decizia de a candida acasă, de data aceasta, fiind pregătit pentru a reprezenta călărășenii în Parlamentul României.

Alin Bogdan Drăgulin și-a creionat deja primele două inițiative legislative pe care le va promova în calitate de deputat. Prima se referă la stimularea agenților economici de a investi în tinerii care vor să învețe o meserie, cu posibilitatea încheierii unor precontracte pentru perioada imediat următoare terminării studiilor

”Călărașiul se află, invariabil, în fiecare an, în fruntea județelor cu o rată a abandonului școlar ridicată. Consider acest fenomen una dintre marile probleme ale județului nostru care are consecințe de ordin social și economic greu de gestionat și care poate condamna zona noastră la un nivel de dezvoltare scăzut.

Creșterea  infracționalității juvenile precum și scăderea atractivității pentru investitori, ar putea fi o parte dintre fenomenele cu care ne vom confrunta pe termen lung, consecințe ale renunțării tinerilor la educație încă din perioada școlii generale.

În vederea reducerii acestor fenomene voi iniția și susține măsuri legislative în sensul stimulării agenților economici de a investi în tinerii care vor să învețe o meserie, cu posibilitatea încheierii unor precontracte pentru perioada imediat următoare terminării studiilor. De asemenea, statul să asigure alternativa unor burse sociale pentru învățământul dual (fostele școli profesionale) pentru ca elevii din păturile vulnerabile, aflați la gimnaziu, să poată beneficia de programe specifice pentru continuarea procesului educațional și învățarea unei meserii.”, a declarat în campania electorală Alin Bogdan Drăgulin.

1 arbore la 6 locuri de parcare

A doua inițiativă legislativă țintește creșterea confortului urban și diminuarea efectelor încălzirii globale. Propunerea legislativă a lui Drăgulin este concisă, cu efecte clare și imediate. ”Pentru creșterea confortului urban, diminuarea efectelor încălzării globale și a poluării propun modificarea OG 71/2002 în sensul obligativității amenajării parcărilor publice sau private, cu sau fără plată, cu minim un arbore la fiecare 6 locuri de parcare, cu excepția zonelor cu regim special, parcărilor supraetajate sau subterane.”, a punctat atunci candidatul PNL pentru Camera Deputaților-Alin Bogdan Drăgulin.

PENTRU ALIN BOGDAN DRĂGULIN: GUVERNUL PNL ESTE CAMPION LA RATA DE ABSORBȚIE A FONDURILOR EUROPENE
Guvernul #PNL, campion la rata de absorbție a fondurilor europene de la momentul integrării în Uniunea Europeană.
Pe blogul personal, Alin Bogdan Drăgulin, candidatul PNL la funcția de deputat prezintă în cifre principale realizări în absorbția de fonduri europene a guvernului PNL:
🟡 În mai puțin de un an de guvernare, Guvernul #PNL a reuşit să atragă 2,6 miliarde de euro, iar până la finalul lunii octombrie vor fi absorbite, în total, 3,2 miliarde de euro.
🔵 Ca o comparaţie între ce a fost şi ce există în momentul de faţă în România, în guvernarea PSD, anul trecut a fost atras doar un 1 miliard de euro.
🟡 Cel mai nou proiect aprobat de Comisia Europeană de aproape un miliard de lei este Autostrada Moldovei.
🔵 Este deja al doilea mare proiect de autostradă pentru care Guvernul #PNL obține finanțare din fonduri europene în această toamnă. La începutul lunii septembrie, Comisia Europeană aproba 875 de milioane de euro pentru Autostrada Sibiu – Pitești, o primă alocare pentru finanțarea din Fondul de Coeziune a 53 din cei 122 de kilometri ai autostrăzii ce va traversa Carpații.
🟡 În doar șase luni de la instalare, Guvernul #PNL a semnat contractele de finanțare pentru cele trei spitale regionale – Iași (investiție 500 mil. euro), Cluj (investiție de 540 mil. euro) și Craiova (603 mil. euro), spitalele promise de PSD cu bani europeni încă din 2015.
🔵 De asemenea, Guvernarea #PNL a alocat un miliard euro fonduri europene pentru extinderea rețelei și racordarea gospodăriilor românilor la gaze naturale.