Deputat Sorin Vrăjitoru: Pe președintele României ar trebui să îl preocupe România, și nu relația cu Germania…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Deputat Sorin Vrăjitoru: Pe președintele României ar trebui să îl preocupe România, și nu relația cu Germania…

Deputatul PSD Călărași Sorin Vrăjitoru  continuă campania vehementă pentru a denunța abuzurile liberalilor și Administrației Prezidențiale în mijlocul pandemiei, descriind măsurile iresponsabile de a obliga românii de a se expune la boli și slugărnicie Germaniei. Nici guvernul liberal nu este iertat de deputatul social democrat călărășean, fin observator al realităților din țară.  În postările sale de pe pagina de facebook el scrie: 

Iresponsabilitate dusa la extrem! Guvernul Orban si presedintele Iohannis, actualii conducatori ai tarii, ii trimit pe romani la munca in Germania, nefiind in stare sa gaseasca solutii sa-i tina acasa, in tara! Mai mult, presa e doldora de informatii despre implicarea celor doi in aceasta afacere sulfuroasa a trimiterii romanilor la cules de sparanghel.
Imaginile cu oamenii care se inghesuie sa prinda un loc de munca sunt greu de privit. Dar, de la inaltimea fotoliilor de presedinte si premier, nu conteaza umilirea unor oameni! Si pentru ei pot zbura avioanele in vreme de criza. Pana la urma… importanta e relatia cu Germania, nu-i asa?!