Deputat Bîrcă Constantin/ PSD Călărași: Vrem un premier și un guvern PSD. Noi am demonstrat seriozitate politică. VIDEO

3 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Deputat Bîrcă Constantin/ PSD Călărași: Vrem un premier și un guvern PSD. Noi am demonstrat seriozitate politică. VIDEO

Deputatul PSD Călărași Bîrcă Constantin a mulțumit primarului mun. Călărași pentru că își onorează promisiunile electorale referitoare la lucrările de la drumul de acces în municipiu, finalizarea asfaltării străzii Grivița și respectarea ritmului de muncă la lucrări importante pentru comunitate cum ar fi construcția piețelor din municipiu. Deputatul călărășean a mulțumit conducerii ADR Sud Muntenia pentru proiectele implementate ce beneficiază de finanțări mari ce pot fi accesate de Călărași.

 VIDEO

El a evaluat situația politică națională. În afară de interpelări și declarații, PSD se întâlnește cu ministru agriculturii:  Deputat Bîrcă Constantin: Adresăm interpelări dar am primit răspuns neașteptat de la acesta privind ajutoarele în urma secetei de anul trecut. Deși ministrul agriculturii a solicitat fonduri, ministerul finanțelor s-a opus și nu a fost de acord. Fuga de răspundere și acuzarea altuia nu este o soluție pentru români a apreciat deputatul PSD. În această săptămână colegii deputați din USR au votat împotriva celor din PNL. Era vorba de proiecte propuse pentru a fi respinse pentru că nu își mai găseau utilitatea fiind din vechea legislatură. Neînțelegerile s-au văzut și la depunerea celei de a doua moțiuni. Nu s-a ajuns la vot pentru că premierul a înțeles că trebuie să îl schimbe pe ministrul Voiculescu. Privind banii aceștia nu sunt chiar deloc în buget. Guvernanții ne-au aruncat în față acest plan de redresare și reziliență. Acum se află în varianta a 4-a pentru a fi aprobat. Banii vom vedea cum vor fi accesați unde este nevoie.

Poziția PSD în această criză nu este aceea de a sprijini un premier PNL sau USR. Vrem un premier și un guvern PSD. Din 1990 și până astăzi nici o alianță nu și-a atins ținta și nu a reușit să facă binele promis. La guvernare sunt acum 5 partide. Noi credem că este nevoie de o majoritate…a arătat deputatul Bârcă indicând posibile alegeri anticipate. El a descris activitatea din județ mai ales unde PSD nu are primari, pentru pregătirea alegerilor locale ce urmează în 2 localități. El a indicat că proiectele PSD sunt realizabile așa cum acest partid a mai demonstrat…  a încheiat deputatul Bîrcă Constantin.