Declarațiile deputatului Coarnă au fost sancționate. Mai are dreptul doar la intervenții de 10 secunde și jumătate salariu…

4 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Declarațiile deputatului Coarnă au fost sancționate. Mai are dreptul doar la intervenții de 10 secunde și jumătate salariu…
Motto Dumitru Coarnă: “Pentru democrație merită sa mori, pentru că este cea mai profund onorabilă formă de guvernare concepută vreodată de om.”
“Când dictatura este un fapt, revoluția devine drept.”

Deputatul Dumitru Coarnă a epuizat toate căile de a se opune unor legi nedrepte, îndreptate împotriva românilor, a familiilor acestora, a resurselor naturale și strategice care au mai rămas nevândute străinilor. Una dintre cele mai tari intervenții ale sale a avut loc de la tribuna parlamentului atunci când s-a opus votării unei legi care dorea vânzarea copiilor provenind din familii sărace, practic o situație care se regăsește în multe familii de români.

 VIDEO

Dumitru Coarnă: „Haideți să protejăm copiii României! Eu știu că voi între voi nu puteți să faceți copii între voi că nu aveți cum. Cei din PSD, dacă vreți, pot să vă spun lista în direct. Încep cu litera A, B, C, cum vreți. Încep de unde vreți. Știu că sunteți homosexuali și ați văzut ce ați făcut între voi. Nu puteți avea copii, nu vă bateți joc de țara asta”, a fost mesajul  lui Dumitru Coarnă, transmis  împotriva unui proiect de lege inițiat de Guvern privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie.

Comisia juridică a Camerei Deputaților  a dispus sancționarea deputatului călărășean la pachet cu alți patru  deputați  A.U.R. pe motiv că au perturbat ședința desfășurată acum o săptămână.  Deputații  Sorin Muncaciu, Alin Coleşa, Ringo Dămureanu, Ciprian Titi Stoica, Lilian Scripnic şi deputatul neafiliat Dumitru Coarnă s-au urcat  la prezidiu și nu au permis preşedintelui şedinţei să fie auzit în sală. Ei  au afișat și diverse pancarte arătând că legea privind înființarea Observatorului Național al Copiilor ar răpi copiii români din familie.

Măsura a fost propusă de formulată de deputatul Ciprian Șerban(PSD) către președinta Comisiei juridice a Camerei Deputaților, Laura Vicol(PSD) și a fost votată în unamitate. Sancțiunea constă în reducerea cu  50% din indemnizaţie, pentru o perioadă de şase luni şi reducerea timpului la pupitru în Camera Deputaţilor 10 secunde timp de trei luni.

De menționat că intervențiile celor cinci deputați au avut susținerea străzii, a cetățenilor care au blocat trotuarele de acces în Parlament unde au îmbrâncit pe fostul premier Orban. Pentru protestele AUR din fața Parlamentului, s-au întocmit dosare penale și s-au dat amenzi contravenționale, informează Jandarmeria București.